2. desember 2007

Flott dag på langrenn i Rauland i dag søndag

Vi våknet opp til minus 7 grader,opphold og god frokost. Vi hadde et flott opphold i et hus ved 4 voksne menn som var på Vasaløp trening. Kjempehyggelige folk og en fin natt. Rennstart kl 1100.

For å begynne med 12 årsklassen der vi hadde to deltagere fra Siljan. Dette var største klassen med hele 24 deltagere i stilarten fristil. Vinner fra Stokke var helt suveren og er kanskje landets beste 12 åring, men bak ham fikk Siljan 2 plassen med "virvelvinden" Joakim Christensen.Han holdt en meget høy frekvens og det holdt helt inn.Nr 2 av 24 ."Det smaker".
2 gutt vi hadde med var spesialhopper Kjetil Staulen som og går noe kombinert. Jevn god fart hele tiden førte til god fart opp den knallharde bakken mot mål.Da 4 stk skulle forseres ramlet han.Tapte kanskje 10 sekunder. det var forskjellen mellom 7 og 9 plass.Uansett en 9 plass var helt suverent blant 24 deltagere. En stor og god klasse.
I 14 årsklassen hadde vi William Christensen. Han gikk energisk ut fra start og tapte kanskje noe mot de litt tyngre løperne på den flate løypa, men i motbakken opp mot mål så de i alle fall ut for undertegnede at han trykket bra i forhold til andre. Et flott løp som holdt til 6 plass i klassen som talte 13 løpere.
I 16 års klassen hadde vi med "syklist" Fredrik Gurholt som liker utfordringer. Da resultatlisten for 16 år av en eller annen grunn ikke kom til premieutdelingen og ble forsinket forefinnes ikke denne pr kl 2017 for meg.Kjenner vi Fredik rett gav han i alle fall alt mot spesial langrennsløpere.
I 18 års klassen fikk vi et meget godt og artig resultat. De gikk 10 km. Vemund Gurholt har trent jevnt og trutt og er allsidig i sin trening. Meget gledelig at han ble med på renn og overrasket i alle fall undertegnede. Han gikk inn til 2 plass med høy fart og lett i kroppen. Det var 4 med og en av dem brøt til og med. En meget flott prestasjon av Vemund i likhet med de andre fra Siljan.

Turen i helgen var meget vellykket .Dessverre fikk vi ikke med Fredrik inn i huset der vi andre lå da hans påmelding kom litt sent på oss. Neste gang kanskje ?. Vi hadde det meget morsom pg fint på tur. Meget hyggelige og flinke gutter å reise på tur med. Heldigvis hadde tidligere Siljanløper Marte Sem m familie plass og Fredrik lå hos dem.