10. mai 2007

To Siljanlag påmeldt

årets Sandarcup i fotball. Cupen spilles fra 10 til 12 august. Dette er en av Norges aller største cuper og det er pr 9. mai registrert 222 påmeldte lag. Gutter og jenter.
Siljan har meldt på juniorjentene og G14. Mer info om cupen her:

7 kommentarer:

Anonym sa...

I denne cupen har Siljan tradisjoner . Småguttelaget vant hele greia med
Morten"småkål ButikkBørre" Aadalen som trener i 1989 .
Frode Gonsholt er meg bekjent eneste aktive igjen fra suksess laget i Sandefjord den sommern , som hadde mange talenter på laget .
Det går forøvrig gjetord om at treneren var så nervøs under selve finalen at han satt monn spikk aleine oppe i ei steinrøys og røyka 40 blå pettrøes på 2 * 30 min kun avbrutt av en pep talk i pausa der budskapet var : slapp av guttær ikke TENK bare spell !

PS kanksje du finner ett bilde Even

Øystein

Anonym sa...

Kjetil Gonsholt avgjorde forøvrig finalen med ett frispark direkte i krysset fra 20 meter .

Arne Scheie

Anonym sa...

Mye fin historie i Siljanfotballen. Har desverre ikke noe bilde, men jeg og mange med meg setter pris på disse "historiegløtta" fra dere som var med og husker dette.
Har også hørt snakk om lag som har hevdet seg bra i Norwaycup for endel år siden.
Tekst og bilder mottas gjerne:)
post@siljanfotball.no

Anonym sa...

16 dels finale i A slutt spill for smågutt er nok den sterkeste prestasjonen selv om en annen årgang i senere tid vant b sluttspill så må man huske at man da har MANGE lag foran seg bare i pulje spillet.
2 går til A og ett til B som regel .

Siljan røyk i 1986 ut for Vålerenga med halve klanen ringside på Ekeberg. Det største gispet gikk gjennom klanfolket da Håkon Kiste dunket ett fri spark så hardt i tverrliggern at de som spiste lunch på veranden på Ekeberg restauranten trodde det var tornevær på gang og trakk innedørs.
Jeg kjørte forbi der sist sommer og den tverrliggern sto fortsatt og ristet . Kommer neppe til å ligge snø på den på de neste 20 årene heller .
Men vi røyk desverre 1-0 , mens Enga landet helt i finalen.

Her har nok lokalavisene noen klipp mener jeg å huske .


Øystein

Anonym sa...

Husker denne cupen godt.Er nok desverre bare undertegnede som spiller aktivt enda.En liten historie som jeg husker er fra semifinalen.Stig Rønningen som sto i mål den gangen roper keeper på en ball innenfor 5 meteren,men Vidar Solberg skulle prøve på noe som var inn det året.Nemlig å ta ballen på hælen.Iskald som han var gikk det jo bra og vi kom oss til finalen og vant.Var vel etter hælsparket at Ådalen var oppe i 60 røyk om dagen.........

Frode G.

Anonym sa...

Vakker lesning disse lekne historier fra Sandar-cupen. Takker ærbødigst det herlige mennesket som mener å ha sett frisparket mitt nærme seg krysset. Tror det er å overdrive litt, men at den gikk inn og at vi vant 1-0 er like riktig som at kremmer Ådalen røkte på seg kols og krum hals i de 2 x 30 min vi ble presset mot eget mål i finalen.

Kan imidlertid avkrefte det faktum at Frode G er den eneste spilleren fra dette sagnomsuste laget som ikke har lagt støvlene på hylla. Undertegnede signerte for en av to pinner i dagens batalje mot Vålerenga 3 i tigerstadens 4. div oppgjør. Riktignok fra kloss hold, med strekk i venstra og minst 10 kilo over folkehelsa`s anbefalte BMI. (Men mål er mål ;-)) Den herlige tabellen kan spores her:

http://idrett.speaker.no/07/ResultatService.aspx?0=2&1=Fotball&2=Norge&3=2007%20-%202007&4=277113&5=&6=&7=&8=

Hører gode rykter fra min lillebror Magnus (Austad) at fotballen lever i beste velgående i favoritt-bygda mi. Håper alle jeg kjenner har det godt.

Mvh
Kjetil G

Anonym sa...

Det var lenge siden Kjetil.Takk for sist ja.Når sant skal sies gikk det frisparket over muren men var vel ikke langt unna midt i mål.Men som du selv sier mål er mål!Står jo ikke hvem lag du spiller for nå da....Morro at du spiller enda.Kan også opplyse om at grensa for BMI er overskredet med x antall kilo for min del og.Får heller satse på å stå der ballen detter ned.Rutine kalles det hehe.Vi snakkes vel.
Frode G.