24. mai 2007

Informasjon om bestilte varer

Mange etterlyser nå informasjon om hva som skjer med varene vi har bestilt. Vi i styret gjør også det, og har gjort mange etterlysninger til MX-sport og til Adidas.

Vi mente og mener fortsatt at vi har forhandlet frem en god avtale for klubben og klubbens medlemmer. I forbindelse med tidspunktet for handlekvelden var vi klar over at det ville bli litt lengre leveringstid enn normalt, men vi har likevel purret nesten daglig de siste 2 ukene. Det er nå en måned siden handlekvelden, derfor er det naturlig at vi alle er utålmodige.

I dag har vi hatt møte med adidas og MX-sport for å finne ut hva som har skjedd og status. De har i dag fått sporet opp at en dags bestilling fra adidas Norge som er gjort til lageret i Tyskland har forsvunnet. Ordrene er sendt, pakking i Tyskland har skjedd og varene er registrert på trailer. Deretter slutter alle spor. Dette gjelder bestilling på varer for flere hundre tusen. Varene har blitt pakket på nytt i dag, og er på bil som drar til Norge i morgen (torsdag) tidlig. Vi skal etter beste evne forsøke å holde dere orientert.

MX-sport er helt uskyldig i denne forsinkelsen, det er en systemfeil hos adidas som de beklager veldig sterkt. For å bøte på de ulempene vi har hatt gir adidas en fotball til hvert bestillingsskjema, -der mener vi de har gitt et svært positivt bidrag til alle som bestilte varer på handlekvelden. Bilde av denne legges ut i morgen.

MX-Sport Myren (sport, zoo, hest og verksted) åpner en enorm sportsbutikk 20. september. Der vil vi i Siljan få rabatterte priser på stort utvalg og spesial avd på løp, fotball, fisk etc.
Siljan medlemmer vil da få fast rabatt på zoo og hest og utvalget vil bli bra.

Klubbdressene har vært endel av noen bestillinger, og vi i styret har forsøkt å få sponsorer til disse. Det har gitt stor interesse trenden rundt Siljan Fotball synes å være positiv. Vi i styret har hatt endel arbeid med dette og selve avtalen med Adidas og MX-sport, og vi håper og tror dette vil komme oss alle til gode.


Medlemskort med påtrykt rabattavtale kommer så snart de er på lager.


Johannes

Ingen kommentarer: