31. mai 2007

Skolecupen 2007 - med seier til Midtbygda!



Litt på utsiden av SiljanFotball, men jeg tar det med likevel; Jentene fra Midtbygda vant skolecupen 2007!

Dette er en prestisjetung cup, der 50 skolelag fra Grenlandsområdet deltok. For noen uker siden spilte laget innledende kamper og kom videre til sluttspillet, som gikk av stabelen på Gulset. To strake seire i dag, og jentene var i semifinalen. Semifinalen endte uavgjort, men Midtbygda gikk videre på antall cornere. I finalen møtte vi Moflata, og etter to scoringer av Stine Tveitan vant vi 2-1. Trond Viggo Thoresen og Tommy Svindal-Larsen dømte finalen, og stilte villig opp på bilde sammen med lykkelige vinnere.

De som var med på laget: Åshild Gurholt, Stine Rønningen, Stine Eriksen, Kine Tveitan, Stine Tveitan, Mina Flatebø, Therese Thoresen, Mari Hole, Sandra Espenes og Kristine Selander. Malene Åberg var dessverre syk, og kunne ikke være med i dag.

7 av disse jentene spiller fotball for J14, og det bar kampene preg av - helt klart det beste laget som vant! (I alle fall sett med en mamma og treners øyne...). Det må også sies at dette er første gang et jentelag fra Midtbygda vinner denne cupen.

Gratulerer jenter- dere er flotte representanter for bygda vår!

Se TAs reportasje her:

2 kommentarer:

Even sa...

Gratulerer! Det var en sterk prestasjon.

Anonym sa...

Gratulerer! Det er meget god prestasjon! Tenk på at "alle" barneskoler har muligheten til å melde på lag. Tidligere år fikk vinnerne titelen Telemarksmestere i fotball for barneskoler. Så grattis igjen, jenter.