25. mai 2007

Siljan i media


A-laget ble i dag viet nesten en hel side i Telemarksavisa. Artikkelen er "bilde"
Dette oppslaget i TA er oppfølgeren til denne artikkelen.
Ta3Mars2007.jpg

3 kommentarer:

Anonym sa...

Koser meg litt nå på bakrunn av en del meninger i vinter og vår der A-laget var den store stygge ulven og ikke bidro til noe i bygda.
Jeg var klokkeklar på at A-laget vil være spydspissen og markedsføringsmessig det mest attraktive i idrettslaget uansett divisjon .
Brede og Håkon med FLERE har dradd inn greit med kroner og også gruppa har fått sving på reklameveggen sin noe som tidligere vist nok var HELT UMULIG å tjene penger på.
Sponsormidler, samarbeids avtaler og dugnad ja det var som å banne i kjerka å mene det kunne være penger å hente her .
Herlig jobbet av de involverte som dro i gang A-laget .
Føler faktisk det var starten på noe positivt og nå blomstrer hele gruppa med pågangsmot, åpen kiosk med suksess og fremadstormende juniorer som faktisk kriger på trening hver økt for å få være med i A lags troppen fra uke til uke .Det må kalles sunne interesser selv om vi snakker laveste nivå i Norge hva divisjon angår . Bak juniorene som er faglig godt ledet av Stian og godt backet av Knut gror det veldig godt i aldersbestemt både blandt jenter og gutter og på meg virker det som fler og fler foreldre ser på SiljanFotball som noe mer enn en en plass man setter vekk ungene for å få seg noen timer for seg sjøl i en hektisk hverdag.
SiljanFotball er i ferd med å utvikle seg til noe man ønsker å bidra i og assosiere seg med .Noe vi må takke amarbeidspartnere , et engasjert styret som nå også lytter litt , foreldre som stiller opp og ikke minst gutta bak årets A -lag Brede og Øyvind som tok det største ansvaret da alt så mørkt ut.

Ia ia å opp en divisjon vi må ..Når vi er i FEMTE synger vi som så ... Vi er gutta SILJAN gutta og ingen slår oss nå.

God pinse til ALLE i SiljanFotball

Ø.T

Anonym sa...

Sikkert mye som har forandret seg i SiljanFotball første halvår 2007. Og det er jo slik ting blir bedre.
Men den desidert største forandringen ligger hos a-laget sjøl.
Even

Anonym sa...

Gøy å lese innlegget, Øys. Mange gode poenger. Jeg henger meg på.

Det var jo svært så usikkert hvor mange juniorer som ville bidra på A-laget. Fire-fem stykker sa klart og tydelig JA. MEN når seriøsiteten er tilsted på A-laget, er flisa snudd. Nå er det kamp om å være med, og juniorgutta stiller opp. Det er jo sånn det skal fungere, og uten dem blir ikke A-laget det helt store.

6. div. får ikke spesielt mye avisomtale. Derfor er det bare gøy at det står noe om A-laget i avisa. I tillegg er Arve Moen "helt konge" på børs og kampreferat. Dette bidrar også til engasjement og positivitet rundt A-laget.

Sesongstarten har gått veldig bra. MEN vi må jobbe beinhardt videre. Selv om det er blitt fire seiere går ikke ting av seg selv.

SiljanFotball har et A-lag som flaggskipp, og ALLE må bidra for å det oppover i divisjonssystemet. Nok en gang ros til Brede, Øyvind og fotballstyret.

Lykke til ALLE sammen, og god langhelg :-)