26. mai 2007

Heeeia Siljan..... helt fantastisk cup-lørdag


Forventningsfulle og spente som bare det (spesielt Rune..) Dro vi fra Siljan idag morges , målet var Eiker-Kvikk cup i Hoksund.
6 biler og 6 spillere med respektive familier ,entusiasmen var stor. Første kamp var mot Solberg 2....der gikk fløyta. Drible , sentre, løpe fort som fy ja, det ble scoring på scoring 11-2 til Siljan. Vi var i jubelrus makan til flott spill. Neste kamp var mot Vestfossen, ville vi klare denne da tro ?? Å jada, forsatte med like bra spill "smalt" inn 9 mål. Alle jobba kjempebra (det er så moro å se på..) Resultatet ble 9-4 til Siljan. Nå måtte vi roe det helt ned "senke nerva", kunne alle gode ting bli tre?? Etter litt hamburger ,vaffel , kake og frukt var laget klare til siste innsats.... Nå var foreldra klistra på sidelinja mens Rune "trava" frem og tilbake,vi skal nemlig møte Eiker-Kvikk.
Fløyta roper ut, vi er i gang.....heia siljan heia siljan gå nå på,dette skal vi klare nå!!! Mååål , mååål , klapp klapp etc...
Vi jubler å roper, ja vi heier de frem til et resultat som lyder : 12-1 til Siljan...Ja, du leste riktig det var helt fantastisk spill av gjengen som besto av:
Silje,Ida Marie , Emil , Matias MH , Jonas og Sebastian. Veldig fin cup, dette må vi gjøre til neste år også. Vil takke for en fin dag sammen med hele gjengen med ønske om en fortsatt fin pinse.

2 kommentarer:

Even sa...

Ja det ser ut til å ha vært en vellykket cup. Må si jeg er litt imponert over bildealbumet med lysbildefremvisning!!

Anonym sa...

Vi storkosa oss i det fine været.
Det blir jo en god del bilder , så det er kjekt å ha de i album.. he he