6. mai 2007

A-laget fra 1999 til 2007


Her er litt fakta om Siljans a-lag fra sesongen 99 og frem til i dag. Vi starter med tabellen 99
Laget var da i 4. divisjon. Så kommer vi til 2000 sesongen som er til nå Siljans høyeste plassering i seriesystemet noengang. 6. plass i 3. divisjon er meget sterkt.
I 2001 spiller man 3 divisjon. Det gjør man også i i 2002 men da i Vestfold Fotballkrets. Dette året rykker man ned i 4.div. 2003 sesongen i 4 div her.
2004 var også i 4 divisjon. Etter en sesong i 2005 med lite oppmøte på trening og kamp ble det besluttet flytte laget til 6.divisjon. 2006 var også et år med liten interesse rundt lagt. Allikevel gjorde laget en ok sesong.

2007 sesongen begynnte på værst mulig måte for a-laget.
Det hele kuliminerte med at styret trakk laget laget fra seriesystemet etter årsmøtet 2007. Laget ble etteranmeldt og har i dag sin beste sesong med den største troppen på mange år.
I tillegg har laget et bra trener/støtteapparat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

I år 2000 ledet A laget 3 div med lag fra Vestfold og Buskerud til lenge etter 17 mai toget var i mål . Kommunen i Telemark med grense til både Vestfold og Buskerud blei beste Telemarkslag i denne avdelinga det året .
Langesund/Stathelle ble beste lag i den andre 3 div avdelinga med tele lag , men de tok færre poeng enn Siljan .
DVS Kun Odd , Pors og Tollnes foran på klubb rank i 2000. (Dette var før Holta heiv inn 20 mill i Notodden )

Arne Scheie

Anonym sa...

Og som en kuriositet kan det nevnes at i 2002 - for 5 år siden spilte vi 0-0 borte mot Åmot. De leder i dag sin 2. divisjon, Siljan er i 6. divisjon.
Men det er i motbakke det går oppover.... Siljan er og bør være i minst 4. divisjon, og det tror jeg vil skje innen 2 år..
Mye av det som ble skapt fra 1999 og framover ble gjort av en ung trener, Øystein Tallakstad. Og jeg synes jammen han var sprekere nå enn når han egentlig skulle være på topp. Han imponerte faktisk litt mot Fossum.. Og han fikk opp stemingen ved å juble litt når han scoret... Var faktisk veldig artig på a-kamp igjen...

Anonym sa...

Å flytte laget ned i 6 div var feil , men spsit er spist og nå skal Siljan OPP OPP OPP igjen !
Denne sangen skal runge mange ganger i løpet av sesongen .

IA IA IA Å opp en divisjon vi må . Når vi er femte synger vi som så : Vi er gutta -Siljangutta -ingen slår oss nå !


Øystein