15. mai 2007

Så kom seieren for G 11 år

Etter et tap, en uavgjort begynner ting å bli bedre. Vi startet ikke opp trening før i april så litt startproblemer regnet vi med. I dag møtte vi Gulset 3 på Trollmyra og det ble stor seier. Kom litt ut av tellingen, men ifølge nære kilder ble det Siljan - Gulset 9-1.Gulset har trent i hele vinter to ganger i uka. Allsidighet og "sult på sesongstart" kan og være en fordel.
I dag begynte vi med  bra spill og etter ca 10 min var det 3 -0. Så.... trodde alle spillerne at det bare var å score sånn uten videre. Det var det ikke. Det ble mye "stress" og og hastverk med å få flere mål.

Siste 10 min av 1 omgang var bedre og det kom et par mål til.

I 2 omgang ble det scoret noen fantastiske spillemål. 4 til 5 trekk og spillet ble flyttet fra side til side og støttepasninger og harde gode skudd mot mål som og ble mål.

Målene som ble scoret var utelukkende flotte spille og lagmål.Det var særdeles morsomt.
Veldig vanskelig å trekke frem noen spesielle i denne kampen, men skal det gjøres så velger trenerduoen Leander B Thorkildsen i dag. Han hadde flere gode "raid" langs siden og er meget flink til å holde sin plass og skaffe seg plass på bakrestolpe.
Når det i dag kom noen flotte harde høye innlegg der så scoret han. Til og med et eller var det to med hodet. Skikkelig hodestøt. Det er ikke ofte vi har sett. Han hadde og ro i flere situasjoner og fikk roet spillet noe ned. Det var noe oppjaget i perioder, men når vi scoret var det "i balanse" og mer ro over spillet.
Før kampen fikk hver og en "klar tale" på hva de var flinke til og hva de måtte jobbe med for å bli bedre. Det gjorde de til fulle i dagens kamp.
Det hjalp!
I år er det mer faste plasser .Dette da man spiller der det er best for laget og IKKE der det er morsomst for den enkelte
I dag lyktes taktikken og laget særdeles bra.
Målene var ved: Joakim Christensen (2), Leander B Thorkildsen (2), Andreas Sørhaug(1), Martin Sørhaug(1) Kjetil Staulen(3)