17. mai 2007

Borgertoget i Skien


Flott å se at det var fotballgruppa som dominerte "Siljantoget" i Skien. Neste år kan vi sikkert vise frem ennå fler av våre flotte fotballspillere. Vi lagledere skal nok greie å mobilisere flere dersom dette blir en fremtidig tradisjon!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det ble lagt merke til at
Siljan IL var representert i årets borgertog. Neste år MÅ VI være flere fra styrene og flere fra de ulike gruppene som stiller opp. VI er et STORT idrettslag så dette bør VI vel få til. God langhelg ALLE sammen!

Anonym sa...

Moro.Men det som også gledet meg er at innlegget er laget av ennå en ny "Blogger". 2rs1

Anonym sa...

Ville bare si at hvert enkelt fotballag, ungd.gruppa, idrettsskolen, damegruppa og skigruppa må mobilisere på en litt annen måte enn i år.

Vi får la det være ett prøveår, men nytter ikke bare med å skrive det på nettet..

Jeg mener hver enkelt gruppe må ta ansvar. Selv hadde jeg ikke tid i år da jeg var "lekeansvarlig" både på skolen og i snurråsen.. Men neste år stiller jeg gjerne.. Skigruppa har jo helt sikkert kunne stilt 10 stk på rulleski!! Hadde vært bra det, men en må sy det sammen!! Takk..

Anita Hole sa...

Helt enig i at det var for dårlig informasjon i år. Grunnen til det er nok at det hele kom litt brått på! Noen av mine jenter hadde et ønske om å gå i borgertoget, og fredag før 17. mai ringte jeg derfor til Skien kommune og spurte om vi kunne delta. Det var vi velkomne til, men vi rakk dessverre ikke å gå ut med skikkelig info til alle. Men neste år er vi klare igjen, og da regner jeg med at vi er mange som stiller. Veldig gøy å gå i tog, og en flott måte å profilere bygda vår på!