25. mai 2007

SiljanFotball eller SiljanIL?

Som ryggtekst. Eller bare Siljan. En god del aktører i SiljanFotball ønsker nettopp "SiljanFotball" på ryggen av de nye treningsdressene.
Dette er opp til styret i SiljanFotball å bestemme, men innspill fra våre medlemmer er alltid greit å ta med når beslutningen skal tas.

Det er pr i dag styreflertall for SiljanFotball på ryggen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bare fint å prøve noe nytt. Dessuten hvis man skal "bygge" merkevaren "SiljanFotball" MÅ man vel.....Noe annet er Idrettslag logogen på framsida av dressen? Da kan det vel ikke være tvil?

Anonym sa...

Nei Pekka. Der finnes det ingen tvil.
Tvil er det kun om ryggteksten.

Anonym sa...

Det jeg mener er ryggtekst "SiljanFotball" og "Siljan Idrettslag"-logoen på framsida. Det er IKKE nødvendig med Siljan IL to steder - det heter "SMØR PÅ FLESK". Jeg støtter fotballstyret, dere er valget og vi må stole på at dere gjør jobben på best mulig vis.

Anonym sa...

Gir min fulle støtte til styret, even og pekka!
SiljanFotball på ryggen og SIL-logo på framsida!

Anonym sa...

Siljan idrettslag er sirompa og tregt. Mye spenstigere med SiljanFotball

Anonym sa...

Jeg mener det bør stå Siljan IL på ryggen på alle gruppenes dresser, da fremstår vi mer som ett felles Idrettslag. Men jeg bøyer meg for flertallet

Anonym sa...

Heller ikke nå klarer vi å samles om en felles dress for hele SiljanIL.
Undergruppene ski og fotball ordner hver for seg. Skaffer sine egene samarbeidspartnere.
Om det står SiljanFotball på fotballspillernes er ikke unaturlig. Om det hadde stått SiljanSki på skigruppas ville heller ikke det vært rart. Det viser jo bare hvilken gren man tilhører.
Det er jo ingen tvil om klubben. SILJAN