8. mai 2007

Kampreferat gutter 11 år 8.5.07 (4 - 4)

Bortekamp mot Herøya. Startet elendig(som vanlig). Vi hadde spillet men klarte ikke score. Herøya en sjanse og 1-0 uten at vår kjempegode keeper Jonas Nyhus kunne noe får det. Utespillerne var ikke helt våkne. Man må vinne ball i forsvar for å unngå baklengs. Leander B Thorkildsen satte fart langs kanten og "skjærte inn" og la den ved nærmeste stolpe. Et flott mål.Leander har fart. 1-1 ved pause og vi spilte endel bra fotball med spill ut på sidene og inn foran mål. Det var det med teknikk da. Mål klarte vi ikke å score !

I 2 omgang var det samme "leksa" Vi hadde ballen mest og forsøkte å spille fotball men når vi nærmet oss mål "stokket " det seg og ballen traff ikke inn i mål.Det var ikke utur men udyktighet. Mer teknikk må på plass.
Herøya scoret på sine sjanser og plutselig var det 4-1. Dette så IKKE bra ut.
To stykker løp og jobbet voldsomt hele kampen men det var ikke alle med på. Martin Sørhaug var en gigant i forsvar og løp med fart både oppe og nede. Kjetil Staulen løp mye og forsøkte å spille opp men avslutningen ble som sagt ikke bra.
Så snudde det!
I løpet av de siste 10 minuttene skjønte flere at man faktisk måtte bidra og vinne baller (også 2 ball). Det ble 2-4, så 3-4 og 5 minutter før slutt ble det 4-4- Nå jobbet alle voldsomt! Mange sjanser men igjen målene kom ikke og det var ikke bare uflaks. Trening må til.
Nå skal det sies at Joakim hadde vondt i kneet og var ikke i sin vanlige løpsform.Litt av og på bryter noe som er uvanlig fra den kanten.
Målene ble scoret av Leander B Thorkildsen, Joakim Christensen(to stk), et selvmål. Grunnen til at Joakim scoret var at han roet det litt ned og fikk kontrollen med ball.

Uansett så var dette stor forbedring fra forrige kamp og to av målene våre kom fra kant med spill mellom tre av våre spillere.