10. mai 2007

Nå er J14 i siget

På tross av en litt treg start for J14, har vi nå virkelig kommet i siget! Sist uke spilte vi en 11er og en 7er kamp, og fikk full pott på begge kampene.

Vi har innført en bestemannspris dette året, og den går til spilleren med best innsats gjennom kampen.

I 11er kampen møtte vi Snøgg 1 i Lisleherad, og etter en heller laber førsteomgang overbeviste vi etter pause. Anniken Tveitan scorte to mål, men dette var virkelig en lagseier, der alle tok ansvar. Mari Hole og Stine Tveitan hadde full kontroll i forsvar, og midtbanen med Kristina Espeseth i spissen, vant så og si alle duellene. Da var det moro å være trener! Kamen endte med seier til Siljan, 0-2, og bestemannsprisen gikk til Kristina Espeseth.

Fredag spilte vi 7er kamp mot Langesund 2, hjemme på Trollmyra. Undertegnede hadde trening med resten av jentene på Fagerlund, så Annette Hovstø styrte skuta. Og det gikk bra - vi vant 2-0, med scoringer av Hanne Rønningen og Kristina Espeseth. Dagens bestemannspris gikk denne gang til to av spillerne; vår eminente målvakt Elise Lykseth, og til Hanne Rønningen.

I kveld var det igjen 11er kamp på Trollmyra, denne gang mot Snøgg 2. Trener'n var ikke helt fornøyd med førsteomgangen i dag heller. Det var for lite tæl i jentene og ikke noe vilje til å vinne ball, og jentene fra Notodden brukte ikke mange minuttene før de scora. Vi reduserte riktignok etter noen minutter, og etter litt peptalk i pausa tråkka jentene til i andre omgang. Det resulterte i to scoringer til, alle ved Silje Jenssen. Og dagens bestemannspris gikk igjen til Kristina Espeseth.

Fredag har 7er laget bortekamp mot Skotfoss, og vi satser på en ny kamp med godt spill, fine mål og fornøyde jenter.