19. mai 2008

Vanning Trollmyra

I møte mellom Siljan Kommune og Siljan Idrettslag er det enighet om at idrettslaget kan vanne under følgende vilkår. Det kan vannes maksimum 6 timer pr uke om natta. I perioder kan det være vanningsrestriksjoner, Kommunen gir da beskjed når restriksjonen inntrer og når vi kan starte og vanne igjen. Både Idrettslaget og Kommunen ønsker i samarbeid at Trollmyra skal fremtre som en fin fotballbane, det er derfor tatt kontakt med Jordforsk for å få råd vedrørende en vedlikeholdsplan for banen.
På møte var Siljan Kommune representert ved Terje Røsholt, Rune Sølland og Kjell Borgeraas og Siljan Idrettslag ved Karsten Helgerud, Even Elseth og Johan Smit.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Blir det fint vær fremove ri uka som det er meldt er jo 6 timer på 1 uke for å si det rett ut jævli lite... Vanningsanlegget brukes jo minimalt om natten??? hvorfor så strenge restriksjoner på natterstid??

Anonym sa...

Blir det fint vær fremover i uka som det er meldt er jo 6 timer på 1 uke for å si det rett ut jævli lite... Vanningsanlegget brukes jo minimalt om natten??? hvorfor så strenge restriksjoner på natterstid??

Even sa...

Det var et lite konstruktivt møte.

Administrasjonsbyråkratene var mest opptatt av at SiljanFotball måtte betale for vannet.

Skvis idrettslaget for alt det er verdt. Det er smart kommunalpolitikk......

Anonym sa...

Men ga de noe svar på hvorfor det ble lagt restriksjoner på vanning om natten??? ingen som bruker vann da jo...

Even sa...

Det er bortimot umulig å forholde seg til kommunen. De sier det ene og så det andre. Nå har vi fått beskjed om å vanne på nettene. Tidligere fikk vi IKKE lov å vanne om nettene. De sier vi ikke har hatt vanningsforbud..... Les JanTores kommentar under, snakk med tidligere banemenn og velg sjøl hvem som snakker sant............


Jan Tores skrev:
Fakta:
Det har vært kontinuerlig vanningsrestriksjoner på Trollmyra fra året etter den var ferdig.. det vil si man ikke har kunnet vanne på natta bla, for hvis det skjedde noe galt, kostet det mye penger for kommunen å "rykke ut.."
og hver sommer har det vært periodevise vanningsFORBUD...
Så hvis kommunen sier at det aldri har vært vanningsforbud, så er det feil.
Men at kommunen vil bidra er topp

Anonym sa...

Jeg kan gjerne finne ut av datoen når Terje Røsholt, Kjell Borgeraas, Rune Sølland og undertegnede befarte trollmyra.

Kommunen sa da følgende: Vanning om natta skal ikke skje, da det til stadighet går alarmer på vanningsanlegget ved skisjø som de må rykke ut på!! Vanning måtte skje på dagtid. Det er mest effektivt å vanne på natta sa jeg og ref til Terje Riis Johansen. Ikke tale om sa kommunen.

Lykke til - jeg juger ikke.. he he