7. mai 2008

Uavgjort for J16

Mandag spilte J16 første hjemmekamp på Trollmyra, og motstandere var Snøgg. Baneforholdene er som kjent ikke optimale på Siljans hjemmearena ennå, men det la ingen demper på humøret til jentene. Første omgang derimot var ingen "høydare" for Siljan J16. Vi møtte et lag som var velorgansiert, og hadde løpssterke spisser. Mange gjennombruddspasninger gjorde dermed jobben vanskelig for våre forsvarsspillere, men sammen med Elise Lykseth i mål, ryddet de opp i stor stil. Vi hadde i tillegg marginene på vår side, men det var likevel Snøgg som fortjent gikk opp i ledelsen i første omgang. Anniken Tveitan utlignet på straffe, etter en hands av en Snøggspiller.

I andre omgang kom vi mer med i kampen, vant flere baller på midtbanen og fikk løftet laget høyere på banen. Snøgg fortsatte også å presse, og gikk etterhvert opp i ledelsen både til 1-2 og deretter 1-3. Silje Jenssen scorte for Siljan i midten av andre omgang, og da det gjenstod 15 miutter av kampen utlignet Anniken med et skudd som gikk mellom beina på en ellers veldig god Snøggkeeper. De siste minuttene klarte vi å holde presset på Snøgg, selv om de var farlige hver gang de kom på gjennomløp. Kampen endte 3-3, et resultat som Siljan kan være mest fornøyd med, da Snøgg nok vant på antall sjanser.

Vi sliter med litt skader i laget for tida, og Anniken måtte gi seg denne gang da ho antagelig tråkket over på slutten av kampen. Vi krysser fingrene for at de fleste er oppegående igjen til neste kamp, som er 20. mai borte mot Fossum 2. Dagens innsatspris gikk til Kine Tveitan, som sammen med resten av forsvarsrekka gjorde en formidabel jobb.