14. mai 2008

Fin sesongåpning av J16 7er

Første kamp ut for J16 7er var borte mot Hei. 7er-laget er i utgangspunktet ikke flere enn sju spillere, så ved hver kamp vil minst tre av jentene fra 11er-laget være med. Jentene bar tydelig preg av å ha trent bra i vinter - kondisen var bedre enn på lenge! Etter bare noen få minutter ut i første omgang gikk Siljan opp i ledelsen ved Rebecca Isaksen. Tempoet dabbet litt av utover i omgangen, men jentene tok seg fint opp igjen etter pause. Kampen var lenge jevn og spennende på stillingen 3-3, men på slutten av siste omgang ble kampen punktert med to scoringer av Siljanjentene. Marianne Skare og Elise Lykseth satte inn et mål hver, mens Kristine Hagen scorte to. Resultatet ble dermed 3-5 til Siljan.

Kristine Rønningene hadde flere fine redninger i Siljanmålet, og denne seieren var en lagseier! En flott start på sesongen, jenter!