22. mai 2008

Årsbeste av gutter 12

Siljan - Sundjordet 10 - 0!
I ettermiddag spilte g12 en av sine beste kamper, der alle var delaktige både i at vi ikke slapp Sundjordet til mange målsjanser og at laget skåret mange mål. Solide prestasjoner av gutta og det ble ganske likt med spilletid på alle. Vi var flinke til å spille ball og vi gjorde hverandre gode; akkurat slik som lagspill skal være. Solid forsvarsspill med sikre klareringer og god posisjonering. Gode kombinasjoner langs begge sidene. God sentral midtbane som slo gode pasninger og hadde tunge løp begge veier. Flinke spisser som varierte mellom å skyte og å dempe og legge tilrette for midtbanespillerne. Alle (så godt som) var involvert i skåringene, enten som siste eller nest siste spiller på ballen.
Som seg hør og bør var gutta skikkelig godt fornøyd med egen innsats, og det har de god grunn til! Neste hjemmekamp er mot Storm 4. juni. Vi kommer med noen flere betraktninger og oversikt over målskårere etterhvert.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var kanskje greit at jeg var vekk he he he. Hilsen Rolf(medtrener) som var på Skikretsmøte denne kvelden.

Marianne sa...

Grattis med seieren...........Håper dere stiller med kiosk-personale til neste dyst.Leit å se kiosken stengt.J99 tok jobben halv sju, å de dro inn kr 1579.-

Even sa...

Lag som ikke holder kiosken åpen kan spille på Fagerlund. Den info vil gå til alle lagledere.Dette gjelder også "mitt eget lag" OldBoys.
Vi lover imidlertid åpen kiosk heretter. Janne reagerte på at kiosken var stengt og tilbød seg ta jobben. Og det er flott Janne:)

Anonym sa...

uff. Ja det var ikke bra. Beklager. Vi er ikke vært best i klassen der. Beklager igjen. Vi hadde kiosk første kamp. Takk Berit Larsson. Vi SKAL bedre oss. Hilsen Rolf

Anonym sa...

Jeg beklager også at kiosken ikke var i gang før kampen vår. Vi hadde folk (les Berit) til kiosken også forrige kamp, men da var et annet lag allerede i gang. Det er viktig for fotballen i siljan å få inn kroner der det er mulig, og vi gjør så godt vi kan. Kiosken er åpen 4. juni når g 12 spiller mot Storm.
Johannes

Anonym sa...

Kiosk må til, helt enig..

Likevel en flott fotballkamp.. Disse guttene spilte faktisk til tider ut Sundjordet..

Artig å se 12-15 trekk på rad. Så faktisk også ved etpar anledninger at det ble slått på andrebevegelsen!! Flott innsats, et lag som konstant jobber for hverandre...