27. mai 2008

I kveld kom tapet…..


A-laget gikk på sitt første tap i 5. divisjon. Herkules 2 hadde mønstret et godt mannskap til kampen, og var klart best i første omgang. Det var liten bevegelse i Siljanlaget, og det blei stort sett slått baller til feilvendte spillere. Heldig at det kun stod 0 – 1 til pause.

Andre omgang startet mye friskere fra Siljans side. Flere gode tendenser, men så skjer det som ofte skjer i en fotballkamp – motstanderen scorer i den perioden det andre laget har flyt.
Storscorer Nilsen på Herkules (det er av sine egne man skal få det) setter enkelt inn 0- 2 på en corner han får stå helt aleine inne i feltet.
Rett etter drar Jo seg fri, og endelig får han betalt for jobbinga. Det står 1 – 2, 60 minutter ut i kampen. Resten av kampen ser det ut som om ungdommen på Siljans lag har mer å gi enn Herkules. Det blir bedre bevegelse i laget, og Martin setter inn en scoring som dessverre dommeren annulerer for offside. Mange på ”eksperthaugen” var nok ikke enige med dommeren i denne avgjørelsen.
Siljan fortsetter med mye løping og er nær ved flere anledninger, men det hele ender med litt slurv i de bakre rekker på tampen, og Herkules setter dermed punktum med 1 – 3.

Banens desidert beste spiller var Keep. Mange klasseredninger, og det var vanskelig å gjøre noe med de tre ballene som gikk i nettmaskene.
Vi regner med at gutta reiser seg igjen til neste kamp.
Bilder fra kampen ser du her
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Er skandale å ha en sånn dommer i 5. divisjon. han kunne like gjerne vært talkshow vert sånn somhan skal diskutere med alle spillere. Å i tillegg dømme så utrolig dårlig. Kules fikk gjøre hva de ville i duellene, mens siljan kunne ikke en gang touche med lillefingeren... SKANDALE!!!

Men tror gutta er klare forå reise seg, veldig veldig synd å se at vi bruker 45 min på å komme igang. Å få KJYLT kenneth nilsen i bakken bør være tenning nok til å være i gir fra start, men den gang ei.

Hadde desverre selv heller ingen god dag idag. Tar det på min kappe. Uholden oppførsel , men jeg kan ikke si piss engang før jeg får gult/rødt av han for å si det rett ut KØDDEN av en dommer.

Men men... Vi kommer sterkere tilbake..
Vill ønske laget lykke til ut vår sesongen!

Anonym sa...

For å være ærlig, tror jeg det målet til Martin hadde blitt godkjent hvis det hadde vært en annen som hadde scoret det. Han begynte å vise tendenser til personlig angrep i dømminga si.

Anonym sa...

Men uansett er det ikke dommeren sin skyld at vi taper!!! alt for dålig jobbing,moral,innteresse,konsentrasjon og ikke minst prating.Tar på meg skylden på valg av presshøyde,burde stått høyere i banen så ikke kules får spille seg ut,blei sånn mellom høyt.
Brede

Anonym sa...

Enig i det brede. Men det er på grensen til rapportering etter slik dømming.... Han går KUN til angrep på meg..

Anonym sa...

Rart hvordan enkelte alltid blir urettferdig behandla:))

Anonym sa...

Som man reder ligger man !

Anonym sa...

dommer`n kan altfor ofte komme i negativ fokus på enkeltspillere og kampbildet generelt !! mange, altfor mange exempler på det...
men martin er viden kjent for sitt temrament og dommere er klar på han før di blåser igang kampene. skjønner det kan være frustrende..

hilsen freddy på treningsleir...