8. mai 2008

Siljan banka Odd Grenland!

A-lagets kamp i kveld var det skikkelig sus over. Det var riktig nok Odd Grenland 4 som var motstander, så småjentene med autografblokker blei nok litt skuffet over at ikke heltene fra Skagerak Arena dukket opp.

Nervene på siljanlaget lå tykt på utsiden i starten av kampen, men utover i omgangen fikk guttane trua på seg selv. Flere og flere sjanser blei produsert, og Joakim fikk kriget inn en corner etter ca 40 min. 5 minutter senere stod Jo for en flott prestasjon med hard jobbing satt han inn 2-0 rett før dommeren blåste til pause.

Utover i andre omgang økte Siljan trykket, og hadde full kontroll. Riktignok scoret Odd det første målet i omgangen, men når Siljan scoret 3, blei det en solid seier til slutt.
Målene i andre omgang kom slik:
3-1: Eirik med en kanonkule
4-1: Brede lurte alle og satt ballen sikkert i mål (når den mannen får opp farten var det vanskelig å få stoppet før han var nesten ved skoleporten på Midtbygda)
5-1: André satt sitt første spark på ballen i mål. Et godt innlegg fra siden som hjemmedebutanten satt helt ved stolperota.

En solid seier fra Siljangutta. Mye positivt fremmover, god arbeidsmoral og et solid forsvar. Morten var konge i midtforsvaret.

Publikumsfremmøte var også bra, ca 60 med stort og smått.
Følg med – børsen er sikkert på vei til gjesteboka.