16. mai 2008

Trollmyra

Vi får lov til å vanne banen etter avtale med kommunen i henhold til de mengder vann som er anbefalt. Banen er ikke vedlikehold tilstrekkelig og kommunen har nå engasjert Jordforsk for å komme med forslag på hvordan vi kan få banen i god stand. Kommunen sier at vi ikke har hatt vanningsforbud, men nå ønsker de et samarbeid om vanning.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Detta var positivt!
Nå begynner det å svinge av "den gode bostedskommunen".
Samarbeid må til!

Anonym sa...

Det er en god start, og en viktig informasjon å vite om. Da kan vi ikke annet enn å avvente situasjonen. Tror nok at Siljan kommune vil at Trollmyra skal være i best mulig stand til enhver tid.

Even sa...

Begriper ikke hvordan du kunne skrive dette uten å sjekke med meg først Johan. Dette er jo rein løgn!

Jeg har fått beskjed av kommunen om ikke å vanne banen. Jeg har spurt om å vanne mindre men fått nei. Jeg har mine feil, men jeg juger ikke!!

Anonym sa...

Jeg skriver, at kommunen sier at vi ikke har hatt vanningsforbud. Det er ikke løgn det er faktisk det kommunen har sagt.

Anonym sa...

Karsten Helgerud ringte meg onsdag å sa at det var vanningsstopp. Kommunen ønsket ikke snakke med banemann personlig så de ringte Karsten å ba han videreformidle dette.

Jeg ringte neste morgen Nordstrøm i kommunen som satte meg videre til en Røsholt. Der fikk jeg klar beskjed om at INGEN vanning var tillat. Gjentatte forsøk på å få vanne sjeldnere og mindre ble avvist.

Dette er fakta og vanningsstopp har vært vanlig hver sommer på Trollmyra. Også ifjor men da ga jeg pokker. Spør banemann Johnsen og Magnussen. De fikk heller ikke vanne.

Forskjellen fra tidligere er at pga www.siljanil.no vet nå alle hvor håpløst dette er ....

Anonym sa...

Fakta:
Det har vært kontinuerlig vanningsrestriksjoner på Trollmyra fra året etter den var ferdig.. det vil si man ikke har kunnet vanne på natta bla, for hvis det skjedde noe galt, kostet det mye penger for kommunen å "rykke ut.."

og hver sommer har det vært periodevise vanningsFORBUD...

Så hvis kommunen sier at det aldri har vært vanningsforbud, så er det feil.

Men at kommunen vil bidra er topp