7. mai 2008

Rusten sesongstart fotball g 96

Som kjent er dette en årgang som starter trening på våren gr vinteridrett. I fjor tok det tid å komme i gang. Vi trodde det ikke skulle skje i år gr lovende treninger, men jammen.... der tok vi feil.
Kampen var mot Herkules der nede.
Vi startet greit med endel pent spill i laget. Imidlertid klarte vi ikke i første omgang å produsere noen store sjanser. Det "tuklet seg" litt til foran mål. Fint spill dit, så ble det litt upresist og "hektisk i hodet ?. Tror dette må settes på kontoen lite kamper ennå. Det skal sies at heller ikke Herkules hadde noen sjanser. De hadde ikke engang spill sammen . De fikk imidlertid et mål tidlig på et langskudd som keeper nok kanskje burde ha tatt . Vi fortsatte å spille rimelig bra sammen, men Herkules var ivrige og raske opp i våre spillere.Dette var våre litt uvant med og settes og på kontoen "rusten" i start sesong... Forhåpentligvis. Tempoet våres må økes. Når det er sagt var det morsomt når spillet gled mellom våre spillere og Herkules "ble flyvende imellom".Til slutt tok de stygge taklinger med knotter først i bruk. Ikke bra. En av "Kules" spillerene fløy ned en av våre og sa " fløtt deg da!". hmm Ser at våre er litt snillere på banen. Heldigvis. "2-0 til pause, helt unødvendig.Mål nr to kom etter et meget upresist oppspill fra en av våre bakre gutter.Langskudd igjen og det var 2-0 til pause.
2 omgang fortsatte som første bortsett fra at våre gutter nå hadde målsjanser ikke klarte å score mål !utallige sjanser. Til og med en straffe bommet vi da vi fikk dette da Anders ble dyttet over ende av keeper da han var på vei forbi og åpent mål. At ikke vi scorer er utrolig og er forhåpentligvis startproblem som i fjor. Noe udyktighet er det nok også, men velger å tro at nerver og "kokt hode" første kamp er en viktig grunn.
Det endte som en slik kamp ofte ender. Ny upresis pasning bakfra og langskudd igjen. 3-0 som ble sluttresultat.
Oppsummering:
Fint spill i perioder upresist med ball foran mål og bak i forsvaret.Hilsen Johannes og Rolf som tross tap er stolte over høflige og flinke fotballspillere som spiller ball sammen.