20. mai 2008

Knepen seier til J16

Det ligger alltid litt prestisje i å møte Fossum, og nervene er som regel litt i ulage før disse kampene. Så også i kveld da J16 11er møtte Fossum på deres hjemmebane, og det bar hele første omgang preg av. Vi slapp Fossum altfor lett inn i kampen, og lot dem styre spillet. For mange baller ble lempet inn i midten istedet for å spille på kantene, og Fossum var suverene på midtbanen. Halvveis ut i første omgang gikk Fossum opp i ledelsen, etter flere fine løp på venstre kant. Siljan mobiliserte imidlertid, og utlignet med et skudd fra Stine Eriksen, som kom på et fint løp på høyre kant. Fossums keeper hadde tilsynelatende kontroll på skuddet, men glapp ballen.

Etter pause senka Siljan skuldrene noe, og heva spillet betraktelig. Vi kom mer og mer inn i kampen, da Fossum gikk opp i ledelsen 2-1. Edith Hem Næss utlignet etter en fin tversover-pasning fra Silje Jenssen, og da ble det virkelig nerver i kampen. Siljan tok mer over spillet, selv om Fossum var farlige på sine gjennombruddsløp. Elise Lykseth i Siljans mål spilte en kjempekamp, sammen med sitt forsvar, og gjorde det vanskelig for Fossums spisser. Da det gjenstod ca 20 minutter igjen av kampen kom Charlotte på et flott raid på venstre kant, slo en perfekt gjennombruddspasning til Silje Jenssen som skled ballen i mål.

Vi jobba intenst de siste minuttene for å holde på ledelsen, og kampen endte med seier til Siljan, 2-3. Dagens innsatspris gikk til Kristine Hagen og Silje Jenssen.

16. mai var halvparten av laget ballhentere på Skagerak Arena. De gjorde en flott figur, og den 7. juni skal resten av laget være ballhentere. Det er en morsom opplevelse, og fine minner å ta med seg. Lykke til!