14. mai 2008

Vanker det bot til baneansvarlig????

På årsmøtet i år ble det lovet at Trollmyra skulle merkes for 7’er fotball denne sesongen. A-lag kvinner hadde første kampen for sesongen tirsdag 13.mai, uten at denne merkingen var utført.
I følge kampreglementet (se nedenfor) kan vi faktisk risikere å tape kamper og bli utestengt fra serien fordi klubben ikke stiller med oppmerket bane. Vi opplever det som svært urettferdig at vår egen klubb kan sabotere oss på denne måten, og vi syns det er usportslig oppførsel av Siljan Fotball.

Jeg har registrert at det har vært noen bøter utdelt for manglende søppelrydding på Trollmyra, vanker det nå en bot til baneansvarlig for manglende oppmerking????????
Vera la ut et innlegg om kampen vår i går, og hun nevnte med to setninger dette med manglende oppmerking. Innlegget ble kommentert på en, slik vi oppfatter det, sarkastisk måte, og det syns vi var ganske unødvendig. Forventet kommentar burde vært;

"Beklager, neste gang skal banen være oppmerket."

Det oppleves som diktatur når styret/leder/baneansvarlig leker dommer og bøddel, og deler ut bøter uten å faktisk være sikker på hvilket lag som er ansvarlig, samtidig som de ikke føler ansvar for å stå til rette for noen når egne lovnader og oppgaver ikke oppfylles. Vi har derfor sendt en mail til kretsen med kopi til Siljan Fotball ang dette og spurt på hvilken måte vi kan forsikre oss at ikke vi blir straffet for klubbens manglende oppmerking av banen.
Even gjør en strålende jobb for fotballen i Siljan med sitt brennende engasjement, og han har påtatt seg mange oppgaver, sannsynligvis fordi det ikke er kø av folk som ønsker disse vervene. Det er sundt med diskusjoner så lenge de holdes på et saklig nivå, men jeg er skuffet over anonyme innlegg som legges inn her. Skal man rette kritikk mot navngitte personer, bør også avsender være ærlig nok til å legge igjen sitt navn.
Takk til styret i Siljan Fotball som gjør en god og frivillig innsats for alle fotballspillerne i Siljan.


Annette Hovstø

§ 13-6 Forsømmelser fra arrangørens side
(1) Klubb som arrangerer en kamp plikter å stille reglementert bane og spillemateriell til fastsatt tid. Dersom kampen ikke kan startes senest 45 minutter etter fastsatt tidspunkt fordi arrangørklubben har overtrådt sine forpliktelser etter første setning, taper arrangørens lag kampen og kampresultatet settes til 0-3. Det samme gjelder i de tilfeller der det er klubbens ansvar å stille dommer og dette ikke gjøres, jf § 4-7(3).
(2) Ved gjentatte tilfeller av feil som nevnt i (1), kan laget utelukkes fra fortsatt spill i inneværende sesong og alle lagets kamper annulleres. Lag som utelukkes regnes ved seriens avslutning som siste lag på tabellen og skal rykke ned en divisjon.
(3) Dersom kampen ikke kan spilles fordi arrangørklubben overtrer sine forpliktelser etter (1), er arrangørklubben ansvarlig for reise- og diettutgiftene både til bortelaget og dommer/assistentdommer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Da er det jo bare rett og rimelig at baneansvarlig får en bot for ugjort arbeid. Hvis han kan dele ut bøter for de minste ting, burde jo han få en bot for dette. Som er en enda større sak en litt søppel i skauen.

Even sa...

De betaler jeg i form av samfunnsstraff. Skjønner?

Anonym sa...

Ja, men når den såkalte samfunnsstraffen er og samle søppel i nabolaget for så og samle inn penger for det du finner etterpå, så blir det litt feil å kalle det samfunnsstraff.

Anonym sa...

Greit med kritikk "Anonym" men vær rak-rygga nok til å skriv navn da... JA er enig at det bot systemet blir for dumt, men mener du noe så skriv navn. Mener du noe såpass at du skal skrive det, så gjør det med navn.

Tror problemet til Even er at han tar på seg for mye ansvar, ingen klarer alle de oppgavene 100% når mann har så mange oppgaver. Men, som skrivd tidligere, er nok ikke folk som står i kø for å være banemann.

Men mann skaper ikke bra harmoni i en klubb ved å dele ut bøter i hytt og pine. Tror du Even bør være rundere i kantene, du ser selv hvor mange mennesker som blir oppgitt/forbanna over dette bot systemet ditt.

Er bare en tanke... Tror alle tjener på det, a-laget/jr laget blir nok ikke noe mer interessert i å sammarbeide når det er en så dårlig tone imellom partene...

Å det skal tross alt være god tone mellom formann i fotballgruppa å Lagene...

Å da må mann tåle kritikk uten at man blir "vippet av pinnen"