13. mai 2008

Kvinner A-lag 2-2 mot Kjapp

Da vår første seriekamp mot Tinn 8.mai ble utsatt, ble dåpen i dag, på Trollmyra. Det var en jevn kamp, og vi ledet 1-0 til pause, etter mål fra Hege Rakkestad. Kjapp kom tilbake og utlignet til 1-1 etter rot i vårt forsvar. I midten på 2.omgang klarte vi på nytt å komme opp i ledelsen 2-1 av Katrine Kringlåk. Sekunder før full tid, utlignet Kjapp på nytt, og sluttresultatet ble 2-2. En relativt god kamp av jentene (damene), men det mangler litt "forran mål"

Vi hadde i år blitt lovet at 7èr bane skulle være merket opp, men til vår store skuffelse var det ikke gjort. Dommeren bemerket dette, og var vel noe irritert, da han måtte merke banen (spesielt rundt mål) med kjegler...

Kiosken holdt vi åpen, med en inntekt på den svimlende sum av kr. 50,-! Takk til jentene som tok på seg jobben.