13. mai 2008

Kommunen klager igjen

Tradisjonen tro klager kommunen når vi vanner Trollmyra. Denne gangen ringte de til leder av SiljanIL og ba han videreformidle banemann at vi må stoppe å vanne.

Ikke engang et forslag til problemløsning. Bare STOPPE Å VANNE. Hvis denne kommunen ikke engang har et vannforsyningsanlegg som tillater vanning av EN fotballbane så er det bare tragisk.
De ønsker også nøkkel til garasjen slik at de kan stenge vannet. Glem det.

Jeg skrur ikke uten videre av vanningsanlegget og kommer til å kontakte kommunen i morgen. Pr telefon da det tar minst fire uker å få svar på mail. HÅPLØST!!!!!!!!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Siljan kommune i ett nøtteskall det... Det sankkes om flom å diverse, men siljan kommune kan ikke en gang la 1 til 2 baner vannet. latterlig....

Anonym sa...

Ja det er latterlig. Markeringsbehov kan det kanskje være. Men det er bare ris til egen bak fordi Siljans innbyggere vil etterhvert glede seg til å bli en storkommune.

Anonym sa...

Da er det i hvert fall ikke lett å ha grassbaner i bygda.

Jeg brømmer banemannen or jobbe og pågangsmotet.

Anonym sa...

Hva med å gå til avisene? Nå vet ikke jeg hva kommunen bidrar med til Trollmyra, men å stenge vannet bidrar i hvert fall ikke til å bedre baneforhold til alle fotballaga i bygda.

Anonym sa...

Det skal stå: berømmer banemannens jobb og pågangsmot

Anonym sa...

Hvorfor anbefalte ikke dustekommunen kunstgress fremfor naturgress på Trollmyra. De må ha visst at naturgress skulle vannes? Arrrrgggggg