14. mai 2008

Siljan - Urædd 2 -1 spennende kamp g96 i dag

Vi begynte med 10 min meget flott spill og bruk av kanten. Det resulterte i 1 -0 med Jokaim som målscorer. Han skar inn og fikk satt den fra kloss hold. Urædd gutta var større av vekst og spesielt en var høy. Han fikk spesialoppvartning av Martin. Bra jobb av Martin. Utover 1 omgang ble det litt urolig i laget våres og markeringer glapp bak.Delvis fordi ikke alle orket eller maktet all jobbingen bakover. Gaute holdt oss inne i kampen med et par flott redninger. 2 omgang startet og vi skjerpet oss. Spillet kom igjen og nå hadde vi Martin og Kjetil bak med full kontroll og meget god jobb. Joakim jobbet utrettelig på midtbanen. Tror alle så at de 3 løp og rev opp mye og hadde en meget viktig delaktighet i kampen i dag.En gang ble ballen driblet bort foran og vi fikk en kontring i mot og det ble 1 - 1.

Med spill som kom så fikk vi sjanser. Joakim alene med keeper 2 ganger og bommet. Med kamptrening kommer roen foran kassa. Sjanser har vi.Litt mye "pusling " foran mål uten å få skutt var det. Urædd hadde dessuten en meget god keeper som tok flere gode skudd fra Siljan. Han stod riktig på et knallhardt skudd fra Kjetil blant annet.Vi hadde to i tverligger. Endelig 3 minutter før kampslutt hadde Anders "lurt" seg i en posisjon foran mål uten å bli passet på. Han fikk ballen og lurte den kaldt forbi keeper. Bra detalj og kaldt gjort.Flott kamp mot et bra lag og ikke minst hyggelige og velspillende gutter.