16. mai 2008

Festen på Trollmyra blei kronet med seier!

A-laget slo i kveld Kroken IL 5 – 2. Siljan hadde spillet i det meste av kampen, men Kroken var effektive og scoret på sjansene de fikk. Det stod 1 – 1 til pause, etter scoring av Pekka.
Kroken fortsatte sin effektivitet og scoret første mål i annen omgang. Siljan gikk opp til 2 – 2 ved Brede etter ca 15 minutter ut i omgangen.
Fra dette tidspunkt i kampen kom undertegnede til Trollmyra, og det virket som om kameraet hadde en fortryllende effekt på siljangutta. De blei ikke blendet av blitzen, men dro fram storspillet siste halvtimen.
Morten S viste gode spissferdigheter og satt inn 3 – 2. Deretter hadde Eirik flere store sjanser på cornere, og kriget inn 4 – 2 på tredje forsøket.
5 – 2 blei satt også satt inn på corner, denne gangen ved Pekka.
(Se videoen på YouTube)
Siste halvtimen var veldig bra. Full kontroll i den bakre fireren og gode takter fremover som ga mange dødballsituasjoner.
Vi gleder oss til fortsettelsen av sesongen. Siljan har satt inn 5 mål i alle sine tre kamper så langt.
(Dagens heiarop ser og hører du også på YouTube)