15. september 2007

To seire for J14

Denne uka har J14 hatt to 7er kamper. På mandag spilte vi mot Kjapp hjemme på Trollmyra, og det ble en festforestilling fra Siljans side. I vår slo vi dette laget med 11 mål, og selv om vi ikke tangerte rekorden, ble det mange nettkjenninger! Kjapps keeper måtte se ballen suse forbi hele ni ganger, og forsvaret til Siljan hadde en rolig dag på jobben. Resultatet endte dermed 9-0 til Siljan. Målscorere var: Mari Fredin, Jeanett Holtsdalen, Anniken Tveitan, Edith Næs og Silje Jenssen. Mari Hole fikk bestemannsprisen - den andre på to dager!

På fredag hadde vi Skotfoss på besøk på Trollmyra - en utsatt kamp fra forrige uke. Dette laget slo vi også i vår, og da var vi det klart beste laget. Denne gangen hadde vi betraktelig større problemer med å få tak på kampen, og det var en lettelse da Ann Susann Aadalen satte inn det første målet. Og det var ike det at vi ikke hadde målsjanser, men vi klarte ikke å få uttelling på dem. Mari Hole hadde blanr annet flere fantastiske hjørnespark, som vi absulott burde ha scoret på. Om det var kulda på Trollmyra eller lite motivasjon som var årsaken til en elendig 1. omgang vites ikke, men det var en lite fornøyd trener som tok imot jentene til pause....! Da var resultatet 1-1. I 2. omgang ble Jeanett Holtsdalen, om enn noe motvillig, satt i mål og Elise Lykseth fikk prøve seg sentralt på midten og som spiss. Og det er ikke bare som keeper den jenta har talent. Ho er sterk i kroppen, har fine finter og flotte mottak med vendinger. Elise scora to ganger i løpet av omgangen, og Siljan vant 3-1. Jeanett Holtsdalen gjorde en kjempejobb i mål, med gode redninger og bra utspill. Hele laget heva seg flere hakk etter pause, og viste at vi også denne gangen var det beste laget. Bestemannsprisen gikk til Elise Lykseth.

Neste uke har vi tre nye kamper - en 7er og en 11er.