10. september 2007

Surt tap for J14

Søndag kveld gikk J14 11er på et tap for Sauland på Trollmyra. Som flere sa etter kampen, burde vi nok ha vunnet, men det hjelper så lite når vi ikke scorer mål. Og for å score må vi ha skyte, og det var ikke så mange forsøk på det denne kvelden. Sauland gikk opp i ledelsen med 1-0 før vi våknet skikkelig. Det gjorde vi etter pausa med noen klare beskjeder fra treneren, og det var et annet lag som gikk på banen i andre omgang. Vi presset Sauland høyt på banen, og hadde mesteparten av spillet. Det var imidlertid Sauland som fikk uttelling på sin ene sjanse i denne perioden, og gikk opp til 2-0. Siljanjentene ga ikke opp håpet om poengdeling, og det så lysere ut da Jeanett Holtsdalen satte inne en flott lobb da det gjenstod 10 minutter. Det holdt dessverre ikke, og Sauland kunne dra hjem med 3 poeng. Innsatsprisen gik til Mari Hole.

I dag skal J14 ha ny kamp - 7er mot Kjapp. Nye muligheter for å få poeng, og avansere på tabellen.