21. september 2007

Siljan - Pors2: 4 - 1

Kveldens kamp på Trollmyra var junioroppgjøret mellom Siljan og Pors2. Sluttresultatet blei 4 - 1.

Førsteomgang var stort sett enveiskjøring, der Siljan trilla mye ball. Pors var svært effektive og scoret målet sitt på sin første sjanse. De hadde kun tre sjanser i løpet av omgangen, mens Siljan hadde 15. De to første Siljanmålene blei satt inn av Jo. Første etter en fin vending bort fra keeper, og fra nesten død vinkel blei ballen satt i nettet. Den andre scoringen kom etter et skudd som det så ut som keeper hadde kontroll på, men som trilla under. 2 - 1 til pause.
Andreomgangen blei jevnere i forhold til ballbesittelse, men igjen stod Siljan for de største sjansene. 3 - 1 blei satt kontant i mål av Eirik fra 15 m, og 4 - 1 var det Kristian som satt like kontant i nettet fra litt lengre hold.
Fortjent seier til Siljan. Mye løping og stor innsats fra samtlige.