27. september 2007

Gratulerer!!!!!

A-lagets viktigste kamp denne sesongen gikk på Trollmyra i kveld.
Det blei seier 3-0 mot Gulset2, og opprykket til 5.div må vi vel si er i boks!
Gulset var på plass i god tid før kampen, og Siljanguttane var på plass. Men hvor var dommeren?
Ingen dommer dukket opp, og etter hektisk telefonering fra lagledelsen til Siljan, var eneste mulighet for å komme i gang med kampen at en av publikum/spillere tok fløyta.
Morten Rønningen tok utfordringen, og blei vel kanskje den beste dommeren som har vært på Trollmyra denne sesongen. Sporty gjort, Morten!
Siljan hadde ballen det meste av tida, og hadde mange sjanser både i første og andre omgang.
Noen av oss blei nok litt bekymra når Pekka måtte gå av banen allerede etter 10 minutter.
Første scoring kom etter et flott frispark fra Martin. Fra langt hold gikk ballen rundt muren og keeper rakk ikke ballen. Dette var helt på tampen av første omgang, og selvsagt veldig fortjent.
Det tok også lang tid utover i andre omgang før det igjen blei mål. Lasse kjempa til seg ballen på kortlinja og la et perfekt innlegg til en ledig Arne Fredrik, som satt inn 2-0.
Siste mål blei satt inn av Lasse, etter det som må kalles en keepertabbe av Gulset.

Synd det ikke var møtt fram flere tilskuere i dag som fikk med seg denne historiske kampen, men for oss som har fulgt a-laget fra sidelinja i år, var dette et flott punktum.
Vi merket oss også veldig mye positive og konstruktive innspill fra sidelinja i dag. Både Brede og Pekka var flinke til å gi innspill!
For mer utførlig referat og børs, se gjesteboka.