18. september 2007

Styremøte 17 september 2007

Blant de ting som ble vedtatt var et nytt opplegg rundt innbetalingene av treningsavgiften.

Her er referatet fra styremøte i SiljanFotball 17. 09. 2007:
Referat17september2007.htm

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kommentar til innsamling av poenger for siljankalenderen. Har det vært diskutert å ha en kveld hvor man kan komme å levere pengene i hallen. I hallen må det da sitte noen ansvarlig personer med spillelister fra alle laga? Jeg bare spør.

Anonym sa...

Kommentarer til referat:

Felles avslutning for lagene er veldig bra. Jeg ble glad når jeg leste det, det skaper samhold. Håper at også de som er på vei til å bli voksne (jr jenter og jr gutter) og seniorspillere kommer. De yngste ser veldig opp til dere, husk det!!!!

Det jeg stusser på er følgende:
flaskeinnsamling innbringer min kr 10.000 når det annonseres skikkelig. Vi fikk inn kr 12.000 ca, er dette for lite penger?? Rein netto..

Og det andre er at styret er valgt av årsmøte. Da kan ikke styret bare avgjøre å overføre verv fra en person til en annen uten at dette godkjennes av årsmøte. Det må avgjøres av et ekstraordinært årsmøte, Hr. Eilertsen må nok lese litt i statuttene...

Og det bør jo også styret forstå, at det å være leder og sitte på en kasse med 913 000 ikke er noen bra blanding, det er faktisk en sammenbalnding av roller som ikke går.

Anonym sa...

Å sitte på ei kasse med 913 000 kroner er faktisk ordentlig deilig.

Hilsen Leder, kasserer, juniorkontakt, trener g14 OG j19, baneansvarlig Trollmyra og Fagerlund,banefordeler, webansvarlig, prosjekansvarlig utbygging Trollmyra og grusbanen, fotballskoleansvarlig og "arrangementsjef" streetfotballen.

DA SNAKKER VI KAOS AV ROLLER:)))
Men det er ikke noe problem?

Anonym sa...

Det er veldig bra med felles avslutning, men er det lagt opp til noe premiering/ diplomer.
Det blir litt feil hvis et lag har premier og noen andre ikke.Det burde være likt.

Inge

Anonym sa...

Flott med møtereferat. Ville bare si det. Men en liten ting og hjertesukk (egentlig). Johannes og undertegnede er trener og lagleder for g11 år. Vi har vår siste kamp den 25.9.07 og avslutning den 26.9.07. Etter dette er laget i "dvale" og er pr definisjon ferdig med sesongen. Jeg og Johannes er IKKE lagledere etter avslutningen.Vet ikke hvem som overtar. Dette jmf salg av kalendere. Vinter står for døren. Vi starter opp igjen i mars 08. Så .....Ingen kalendere til oss.ps ALLE våre spillere har betalt kontigent.

Anonym sa...

Jeg må søren meg inn å nevne en ting til he he. Flere roller i et styre er ikke uvanlig og har til alle tider foregått. Det handler om å få jobben gjort. Man har i alle fall kontroll med å være kasserer og leder i gruppen he he,. Skulle ønske jeg var det i skigruppa he he. Viktig med folk som står på. Styret kan til enhver tid kontrollere. Ikke bra hvis det er en person som bekler hele styret. DET er noe annet. Heia ildsjeler

Anonym sa...

Godt forslag om felles avslutning. MEN et tips om å begrense bildeshowet, hvis det er tanken da.

Anita Hole sa...

Har planer om et bildeshow ja, og tanken er at alle lag skal være representert på et eller annet vis. Bildene vil så bare rulle og gå, uten at vi gjør så mye annet ut av det. Men jeg er åpen for forslag til gjennomføring.

Anita

Anonym sa...

Den kassa med de pengene er det hvertfall ikke det sittende styret som har æren for...

Og jeg synes det er helt nifst at du ikke ser det selv at det å være kasserer og leder er totalt uakseptabelt. Og enda mer nifst er det at rolf støtter deg. At du gjør mye er det ikke tvil om even. Men måten du gjennomfører ting på er jo helt hinsides.

Hver gang du ikke får det som du vil, så truer du med og trekke deg.. Og du vet jo at det ikke står kø utafor døra di for å overta klubba!!!

Vet at mange er helt uenig i å bygge ny bane ved Trollmyra, men de tør ikke si noe. Vi har nok banekapasitet med 2 fulle gressbaner. Fint med alle kampene på Trollmyra, men fagerlund må vi ha.

Vet ikke om folk vet hva som skjedde på vedtak i SIL styre siste møte jeg. Fagerlund skal faktisk legges ned når den nye banen står klar ved Trollmyra. Står i referatet, svart på hvitt..

Men det er for mange som er for feige til å tørre å si hva de mener. Kan jo kalle hele fotballen for Even fotball asa!!! Lykke til og slit med helsa..

Anonym sa...

Nå er det på tide at du blir litt saklig Jan Tore!!!!!!
Disse personangrepene er slag langt under beltestedet og jeg er enig med de som sier at i ei bygd som Siljan får vi stå sammen og heie hverandre fremover og glede seg over at ting blir gjort!
Jeg personlig har ikke vært i et styre som fungerer så bra og får saker unna og kommer med masse innspill. Vi er egne individer som kan tenke sjøl og si fra om vi ikke er enig med leder og andre i styret!!!
Hilsen Espen banefordeler og stadig opplukker av utstyr som liggger slengt både her og der som er godt å få samlet på et sted hos matrialforvalter..
PS mange kroner spart bare der !!!

Anonym sa...

Tror ikke du har forstått noen ting jeg Espen Ø...

Alt som blir gjort raskt bør nødvendigvis ikke være bra vet du..

Og selv om styret etter din mening fungerer bra, noe det kanskje også gjør, er det ikke dermed sagt at medlemmene ikke kan si fra. Husk det er menings og ytringsfrihet Clarke!!

Selv om du har engasjert deg nå, så må du faktisk tenke på at det er personer her, inkludert megselv som har vært med i styret og hatt verv her i titalls år..

Og igjen lykke til både til leder og Clarke!!

Anonym sa...

Ja det er godt du fortår det meste da!
I vårt styre gjøres det raskt det som vi må rødde opp etter andre før oss!!
Når det gjelder baneforhold og Trollmyra og Fagerlund er det sagt til det kjedsomlige at her er ingen ting avgjort. Så får du fortsette og sutre og male på gammel årgang Og lulle deg inn i din egen Jan Tore verden og se om du blir noe lykkligere av det!!
Vi er her i 2007 og gjør så godt vi kan med begrensede midler og lik deg på vår egen fritid.. jeg tror du Jan Tore er misunnelig på hva det det nye styret har fått til for å rette opp en skakkjørt økonomi og danne en skikkelig buffer mot tapte spilleautomatinntekter i 2008!!
Jeg tror jeg skjønner nok til at du får stikke fingern i jorda og skjønne at du angriper mere personer enn sak i dine debattinnlegg
Med hilsen og god bedring fra Espen