2. september 2007

Bøketroll-cup for 99-årgangen

Hele gjengen ankom Larvik Turn sitt anlegg på lørdag litt før kampstart 13.25. Forventningen var nok stor både for spillere og familiene. Siljan stillte med 2 lag. Været var så som så, men kjempe for siljan`s ære var noe som skulle gjøres med stor presisjon..... Begge laga spillte nesten samtidig , så Frode og Rune styrte hver sin gruppe. Begge laga jobba bra sammen selv om motstanden til tider var stor..... Det ble mest tap, men vi fikk lura inn en seier på slutten.
Jentene gjorde en god jobb som resulterte i flere mål.
Værgudene var ikke helt oppdaterte på hvordan cup-vær bør være for vi fikk både regn og vind. Jeg som utskremt fotograf eller paparazzie fikk kjenne på kroppen at det nærmer seg høst. Takket være Fru Sikane som hadde med reserve-garderobe fikk jeg varmen tilbake inni ei god jakke.Måtte kaste inn "hånkle" en stund(umulig å holde kamera når kroppen"vibrerer")
Idenne perioden fikk Viggo sin ild-dåp i hvordan paparazziene lever...He he. Syns vi klarte oss bra.
Kl:16.45 Starta siste kampen. Cup er cup og det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Premie ble det også , flott diplom og medalje.
Har sagt dette mange ganger før ,men jeg sier det jammen ennå en gang : På tur med denne gjengen her er bare så moro , vi er en knakandes flott gruppe : )

Flere bilder fra denne turen ligger her:

Ingen kommentarer: