23. september 2007

Seier på seier for J14

En oppsummering fra uka som har gått:

Mandag spilte vi 7er kamp mot Åfoss på Åfoss kunstgress. Noe uvant med underlaget og at ballen går fortere enn hjemme i Siljan, men det hindret ikke jentene fra å ta den første seieren denne uka. Ann Susann Aadalen startet det hele med å sette den i mål etter litt kniving foran kassa. Så fulgte Jeanett Holtsdalen opp med tre scoringer og Silje Jenssen med en. Ikke altfor mye å gjøre i forsvar, men vi slapp inn et mål i 2. omgang. Sluttresultat Åfoss - Siljan: 1-5. Dagens spillere ble Mari Hole og Silje Jenssen.

Torsdag møtte vi Stridsklev hjemme. Pga at Stridsklev ble oppmeldt i vår gruppe i høst, teller ikke denne kampen på tabellen, men det er ingen grunn til å ikke gjøre sitt ypperste. Og det virket ikke som om det hadde noen innvirkning på jentene. De styrte kampen fra begynnelse til slutt, og da dommeren blåste av kampen stod det 5-0 til Siljan. Målscorere var Jeanett Holtsdalen og Charlotte Holtan med to mål hver, og Silje Jenssen med ett. Dagens spiller: Anniken Tveitan.

Uka ble avsluttet med kamp mot Snøgg 2 på søndag, hjemme på Trollmyra. Dette er et lag som vi slo klart i august (vi spiller trippelserie...), og vi var også i dag det beste laget. Vi begynte kampen noe famlende, og Snøgg kom på noen visitter foran vårt mål. Siljans forsvar hadde imidlertid god kontroll bak, og etter hvert var det Siljan som dominerte. Til pause var resultatet 3-0, og i andre omgang fikk Elise Lykseth bytta bort keeperdrakta med en plass på midtbanen. Jeanett Holtsdalen stod i mål, og ble ikke satt på de store prøvene. I andre omgang rant målene inn bak Snøggs keeper, sju i alt. Sluttresultatet ble overbevisende 10-0, med scoringer av Jeanett Holsdalen 2, Kristine Hagen, Silje Svennungsen, Silje Jenssen 4, Hanne Rønningen og Elise Lykseth. Dagens spiller: Silje Svennungsen.

Til uka følger tre nye kamper, og hvis vi klarer å kopiere denne ukas bragder avanserer vi bra på både 7er og 11er tabellen.