12. januar 2008

Vedr løypepreparering til helgen

Det snør som bare det kl 1030 i dag lørdag - Vi har planer om kjøring av løypa på søndag kveld for å få jevnet ut løypa og da skal det bli bra. I dag lørdag er løypekjører forhindret til orientering. Vi skulle selvfølgelig hatt en ansatt, men slik er det ikke. Dugnadsånden er den vil lever på. Derfor er det ikke mulig å ha topp forhold til enhver tid. Håper og regner med forståelse for dette, eller en meget rik "onkel" som kan hjelpe oss. Viljen vår er det ikke noe i veien med.

5 kommentarer:

Even sa...

Stemmer det Rolf at det er Skien kommune som kjører løypene til Havretjern og lysløypa til alpinanlegget? Dette er jo løyper som ligger i Siljan kommune.
Hvis ja kanskje vi kunne hørt med Skien kommune om oppkjøring av lysløypa?

Anonym sa...

Det stemmer at Skien parkvesen kjører disse løypene.Enig at vi kunne hørt med Skien kommune. Problemet er at de kjører en fast dag i uka her oppe.Kommer det f.eks snø tirs og det er mandager de kjører i Siljan har vi et problem. Men de kunne jo kjørt den dagen de er her.

Anonym sa...

Det hadde vært supert om Parkvesenet i Skien kommune hadde kjørt opp den dagen de er i Siljan. Tråkke-maskinen deres ville nok gjort underlaget i lysløypa ennå fastere, slik at traktoren til Tveitan på annet tidspunkt i uka ville klare seg bra. Håper noen går videre med denne saken!

Anonym sa...

Det er jo utrolig at Siljan kommune KAN profilere seg som en friluftskommune, og ikke bidra med hele regninga til å kjøre løyper.

Friluftskommunebergrepet har stått i kulturkalenderen og i et PR-blad for alle grenlandskommunene.

I tillegg sa x-ordfører F. Tallakstad at Siljan hadde svært gode turområder og rekrasjonsmuligheter rett utafor døra i sin 17. maitale i det herrens år 2007. MEN han glemte å nevne at disse områdene kan man ikke benytte seg av hver eneste dag i vinterhalvåret. Fine ord skal det være.

Noe annet er jo at man fint starter "ti-topper'n" i Siljan kommune. Der har nok ikke utgiftene vært så altfor store for kommunen, men noe koster det jo.
I tilegg koster det å kjøpe disse "ti-topper"-korta.

Anonym sa...

er det ikke litt flaut å spørre skien om å kjøre løypene til siljan?? om få år er det ikke lenger noe problem.- da er det skien kommune alt sammen.