27. januar 2008

Resultater KM fristil - KM stafett - langrenn Høydalsmo 26. og 27. februar

Rapport fra kretsmesterskapet i langrenn for Telemark og Vestfold. Arrangementet foregikk i Høydalsmo, flott vintervær og masse snø!! Tøffe løyper, men flinke Siljangutter.

Lørdag var det fristil. Vi starter med eldstemann, William Christensen, G-14 år. 3,75km fri på tiden 11,40. En flott 8.plass av 19 startende. En tett, jevn og sterk klasse. Det gledelige er at William nå nærmer seg de beste. Kun 20 sekunder opp til 4. plass!!

Kjetil Kolstad gikk samme løypa i G-13 år. Kjetil suste inn på tiden 13,43 og det holdt til en flott 15. plass av 27 startende. Kjetil gjør framskritt i fri og med litt mere kondis trening på sommeren og høsten, blir denne karen farlig neste år!!

I G-12 år gikk Joakim Christensen et kjempeløp og klarte sin store målsetting - Pallen! Han ble nr 3 og fikk tiden 7,25 på sine 2 km. Det var 36 løpere i klassen. Han var 26 sek bak den "uslåelige" Magnus fra Stokke. Torgeir Lid Byggland ble nr 2 i denne klassen. Så det er velkjente langrennsnavn Joakim kjemper mot...

Søndag var det stafett. G 11-12 år: Joakim gikk på Grenland ski rekrutt samme med Ulrik Måbø og Lars Johannessen. Joakim gikk første etappe i klassisk. Han vekslet som nr. 2, tiden 7,55 på sine 2 km. Kun 12 sek bak Høydalsmos Lid Bygland. Grenland ski rekrutt ble tilslutt nr 3 etter at Lars slo Runar i spurten. Det deltok 15 lag i klassen.

G 13 - 16 år: William gikk på Grenland ski sitt lag. Laget bestod av Bakke jr, Eivind Midtgarden og William. Bakke jr vesklet som nr 11, kun 38 sekunder bak leder. Eivind gikk en flott etappe og tok laget opp i ledelsen. William fikk det tøft mot de beste 15 og 16 åringene på ankeretappen. Men William gikk et kjempegodt og veldisponert løp. Opp siste "vanntårnbakken" lå han på 4 plass i svingen, og gikk seg jammen opp på 3 plass på toppen av bakken. Derfra og inn er det mye utforkjøringer. Om et år med mere muskler på kroppen så tenker jeg også farta utfor blir hakket bedre. Laget endte på en fin 5.plass av 21 lag.

Alt i alt en flott helg i snøfylte Høydalsmo.