19. januar 2008

Biborennet 19. januar

Mye fotballinnlegg nå, men her kommer noen langrennslinjer......
Biborennet ble flyttet til fylkesanlegget i Borgen, Svarstad. Rennet gikk i fri teknikk og det var meget skarpt føre. Løypene var tøffe og bakkene bratte, både opp- og nedover.

Siljan hadde med 5 løpere. Her følger en kort rapport, muligens Rolf har noen bilder som ble bedre enn mitt!!

Vi starter denne gang med William E Christensen i G-14 år. 3,5 tøffe km på tiden 10,25. William fikk sin beste plassering for sesongen med en 2. plass. Kun 20 sekunder bak vinneren. Det deltok 15 løpere i klassen. Kjempebra William.

G-13 år hadde vi med 2 løpere. De gikk også 3,5 km. Martin Finsrud ble nr 15 (14,22) og Kjetil Kolstad nr 10 (12,47). Det deltok 17 løpere i denne klassen. Begge hadde fall på det skarpe føret, men begge gjør framskritt i fri teknikk, flott løp av begge.

G-12 år gikk 2 km. Her deltok det 26 løpere. Kjetil Staulen ble nr 14 (7,31). Vår "hoppekspert" gikk et jevnt og godt løp. Joakim E Christensen ble nr 4 i samme klasse (6,53). Ikke helt i sin vanlige form Joakim, men småuggen i kroppen og vondt i hodet får ta litt av skylda.

Nå blir det en rolig, men viktig treningsuke før KM fri teknikk i Høydalsmo til helga. Der er det også stafett. Si fra dersom dere kan tenke dere å stille på et Siljanlag, vi er veldig få og har litt problemer med å fylle opp!! Fullstendige resultater etterhvert her..http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=23183