8. januar 2008

Resultater Jarsengsprinten 8.1.08

Fullstendig liste er ikke kommet inn på nettet ennå kl 2145 .Derfor tar jeg det litt etter hva jeg fanget opp i den hektiske aktiviteten det var på Jarseng. Over 200 løpere var med. Mye støy og full fart.
Beste resultat fikk vel Joakim Christensen i kl 12 år. Han ble nr 2 kun få sekunder(var det 3,5 tro) etter en meget god 12 åring fra Høydalsmo. Kjetil Staulen stilte til en foranding i langrenn istedet for hopp og fikk en fin fin 14 plass. Det var 27 med i klassen. En løype på 1 km gjorde at det var få sekunder som skilte mellom løperne.
I klasse 13 år hadde vi Kjetil Kolstad som nr 5 på prologen og Martin Finsrud nr 14. Tror det var med 17 i denne klassen.
William Christensen i en hard 14 års klasse ble nr 5 på sin prolog og var under et sekund fra å komme til finalen. Det var 9 med i denne klassen.
Dette er en foreløpig rapport og resultatlisten vil komme senere når den foreligger. Sier igjen at denne rapporten er foreløpig.

MEN NÅ I KVELD 9.1.08 har jeg fått somlet meg til å få listen på nettsiden. Forsøker for første gang å linke resultatlisten.
Resultatlisten følger her

Ingen kommentarer: