14. januar 2008

Løype kjøres ikke opp i dag mandag gr mildvær

Vil ikke bli noe godt resultat og vil ødelegge mer enn godt er. Heller ikke Serklandstjernvegen vil bli kjørt opp dessverre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ringte med Grønnhaug i Parkvesenet i Skien idag. Jeg spurte om de kunne ta en runde i lysløypa vår, når de var her oppe men det var ikke så lett. Vi må betale for det. Men han lova å tråkke en runde før helga.

Jan Tore sa...

Det er flott Kjell Olav...

Og kjempebra slik som Nils Tore kjører nå, han gjør absolutt det beste ut av det. Ingen kan gjøre det bedre..

Det som er faktum, er at uansett hvor mye det snør, så er det best å kjøre opp på kvelden, helst etterat lysene er slukket. Men drøy det så lenge som mulig, til kl 21-22 tiden, da setter sporene seg, både for klassisk og fristil. Da er sporene mye hardere til neste dag, og man slipper å kjøre opp så ofte og faktisk.. "Kost nytte" som Rolf ville sagt det!! he he

Kan forøvrig melde at Sebastian Høines trente guttene i dag. De lærte kjempe mye.. Det er gull.. Sebastian skal være med hver mandag fremover hvis føret tillater det.

Anonym sa...

Vi har jo noe som heter Grenlandsamarbeidet, som skal være et alternativ til sammenslåing av Grenlandskommunene. Dette med løypekjøring burde jo være noe kommunene kunne sammarbeide om, siden redskapen koster en del kroner og en liten kommune som Siljan ikke kan holde slikt utstyr selv, slik som Skien kommune kan. Ordningen med kommunens tilskudd til løypekjøring må selvsagt opprettholdes (det er jo ikke store penger det er snakk om), men i tillegg bør den politiske ledelsen i Siljan inngå samarbeid om løypekjøring med tråkkemaskinen for å få så gode forhold som mulig i "den gode bokommunen". Det er jo like mange Skiensfolk som bruker lysløypa som Siljanfolk!

Even sa...

Enig Dag. Men denne uka har du ikke tid til mange skiturer:) Eller har du full kontroll før StreetFotballen he he

Jan Tore sa...

Til orentering så har Kilebygda IL egen løypemaskin, kjøpt i 2006.. Så det går an, er vel ca. 200 medl i hele idrlaget der eller noe..

Å få Skien kommune til å kjøre lysløypa i Siljan er nok ikke lett.. Sist gang for noen år siden skulle vi egentlig betalt 5000 kr for det.. Men at det burde vært ssånn som 2rs1 sier, det er jeg enig i..

Forslag: Siljan kommune kjøper inn tråkkemaskin, så skal SIL ta på seg å holde løypene 100% så lenge det er snø!! Må kjøpe en maskien da, men de ville spart ca 20 til 30 tusen i året på gratiskjøring.. Kanskje noe å tenke på for ordfører holtan.. Blir jo vinter til neste år også og om 3 1/2 år er det valg igjen.. sier ikke mere...