26. januar 2008

Ingen trening på grusbanen - hva nå?

Som nevnt i tidligere innlegg er det for tiden dårlige forhold på grusbanen, og vi må derfor tenke alternative treningsarenaer. Siljanhallen har for liten kapasitet til å dekke opp for alle lag, og jeg har derfor vært i kontakt med kommunen for å sjekke eventuell leie av ungdomsskolens gymsal.

Det koster kr 500,- for å leie salen en kveld, og vi må nok regne med å leie flere kvelder i uka for å dekke behovet. Det er skolens rektor som har råderett over gymsalen, og som avgjør hvordan og hvem som skal disponere den. Det må derfor rettes en skriftlig søknad til ungdomsskolen før vi kan tilby innetrening, i tillegg til timene i Siljanhallen. Leieprisen er høy, så her må det være grunnlag for pruting!

Imellomtiden må vi utnytte kapasiteten i egen hall best mulig, og i helgene er det fremdeles store muligheter, så kontakt Kjell Olav for å sette dere opp på lista.

2 kommentarer:

Even sa...

Kan ikke ting gjøres både enklere og billigere?? Prisen er jo hinsides og SiljanFotball kommer aldri til å kunne eller ville leie under slike villkår.
Idrettslaget leier bort sin hall til kommunen langt billigere.
Vi får ta dette til etterettning å fylle opp Siljanhallen å leie i Kvelde i steden. Så kan lag som ønsker ta seg et bad i Kvelde svømmehallen etterpå. Det kan vi sikkert få til.

Anonym sa...

For en komune:-( finnes knapt makan!!