5. januar 2008

Botnerennet 5. januar i Stokke

Bildet viser Joakim og Eirik Skau, Ivrig IL.

Kort rapport fra Botnerennet: Mye snø, minus 1 grad, klassisk langrenn og 3 Siljanløpere på startstrek.


William E Christensen - gutter 14 år - ble nr 11 av 25 som fullførte 3 km. Han gikk på tiden 9,19 og var 1,16 bak vinneren.


Martin Finsrud - gutter 13 år - samme distanse som William - ble nr 15 av 23 som fullførte. Han gikk på tiden 11,24 og var 2 1/2 minutt bak vinneren.


Joakim E Christensen - gutter 12 år - 2 km, gikk på tiden 5,35. Han var 33 sekunder bak vinneren (som forøvrig går styggfort og er en av norges beste i denne klassen!!) Joakim var kun fattige 3 sekunder fra 2. plass!


Alle tre gjorde en fabelaktig innsats og alle synes det var veldig moro å gå skirenn igjen.. I morra går turen til Oslo og Sørkedalen for William og Joakim, lauritz Bergendahls minneløp med 1000 deltagere!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Moro å lese om friske gutter og når det i tillegg er så bra resultater er det jo meget gøy da. Vet jo at Joakim er blant de beste i sin klasse og vet nivået er høyt når man kommer opp i 14 års klassen så det er bra å henge med her. Synnes det var morsomt med 15 plass blant 23 til Martin F. Husker han ble nærmest sist når han begynte på SIl sprint. Nå er han blitt god på ski. trening er tingen.Bra gutter .Ser frem til neste rapport.Selv spar vi snø for livet for å få åpnet bakker igjen.Første renn er neste helg.