6. januar 2008

Mye folk i lysløypa


Kan bare gjenta det 2rs1 sa. Flotte forhold for oss mosjonister, men "proff"- løperne krever nok litt bedre spor. Det var mer enn 20 biler på parkeringen og masse folk.
Og det var mer enn nok snø. Tok som vanlig et par bilder. Blant annet at av denne spreke familien som tok søndagsmiddagen i lysløypa.
Resten av bildene under.
MyeFolk2.jpg
Parkering6jan.jpg
spor6jan.jpg

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fin stemningsrapport fra dagens tur, Even.
Et spørsmål til "hjemmesidebyggerne", Even og Rolf:
Siden man kommer til når man klikker på Løyperapporter er svært dårlig oppdatert.
Kan ikke dere lage en egen side for løyperapport, som kun gjelder Siljan sine løyper. Jeg er sikker på at mange skiinteresserte i hele Grenland er interessert i det. Det kan bety ennå mer aktivitet på nettsiden.
Dersom flere av oss som bruker lysløypa flittig blir bidragsytere på en slik side/artikkel, kan vi holde den oppdatert med daglige rapporter.
Tenker kun på en artikkel der vi kan legge inn noen stikkord som beskriver forholdene.

Anonym sa...

Skal ordne en smart løsning ganske kjapt. even

Anonym sa...

Dette med en egen på løyperapport burde vi ha helt klart.Den linken som nå ligger på siden med løyperapport er mer eller mindre uaktuell. Aldri oppdatert. Dette skal vi ordne på et vis eller Even ?. Foreløpig er det lagt på etiketter så snart vi har noe om løyper, men da kan det være flere innlegg(det er jo bra i seg selv) i mellom før man finner et med etikket løyperapport. Men det er da noe ?. Oppdaterer så fort jeg har noe på dette.Dessverre så skar det seg med kjøring i dag.Burde vært, men uhell kan skje.

Anonym sa...

Jobber med en løsning. Se i høyremenyen. Den kan ALLE oppdatere.
Ikke ferdig ennå og innspill tas imot med ydmykhet:)

Anonym sa...

Tja . Helt greit for meg, egentlig, men etikett er veldig greit og det er bare å finne første løyperapport på hovedsiden event Siljanski og der ligger alle rapporter.Synnes det var greit jeg ?.At det ikke var mange er fordi det ikke var mange he he eller at jeg fra maskinen på jobb sender epost til siden og da får jeg ikke lagt etiketter før jeg redigerer hjemme

Anonym sa...

Nå så jeg rapporter skiføre og den er grei om noen vil kommentere.Jeg fortsetter med i tillegg å legge inn på siden med etikett løyperapport da dette og er greit til senere for å vite når og hvor mye som blir kjørt opp.Har med økonomi å gjøre og oversikt. Rolf

Even sa...

Vi kan godt gjøre det slik at linken "Rapporter Skiføre" på høyre siden linkes til "Løyperapporter"
Antagelig greiest det for det blir antagelig deg, Jan Tore og Dag som kommer til å gi oss løyperapportene og dere kan alle sammen legge ut stoff. NÅ linker jeg "Løyperapporter" i høyremenyen til etiketten løyperapport så pusler jeg litt videre med det andre

Anonym sa...

Dette ser lovende ut, Even!
Løsningen med etikettene er bra den, men synes det er unødvendig å legge inn en ny artikkel som kun sier noe om forholdene i løypene. Det er fint at Rolf gjør det, slik at vi vet når det kjøres opp.
Den andre løsningen du nå holder på med, ser flott ut. Skal gjerne være med å bidra her! Etter en tur i løypa er det jo veldig kjapt å legge ut en liten kommentar.