20. januar 2008

Oppsummering av StreetFotballen 2008



Da er stevnet ferdig og det er tid for en oppsummering.
Alt av planlegging og rigging av SiljanHallen var ferdig kl 20 fredagen. Vi hadde meget flinke folk i alle ledd og hele lørdagen gikk uten at arrangemetsansvarlig behøvde løfte en finger.
Teknisk ansvarlig Dag, speaker Øystein og Elin sammen med dommerne Pekka og Morten med hjelpedommere Sindre og Herman hadde full kontroll. I "Street`n kafe" hadde Marianne, Karoline og Stine en lang men problemfri dag. Innsjekken med Marie, Maina, Ida og Kaja gikk også helt fint. Banebygger Ørjan er jo erfaren og laget også i år banen. Sammen med Isak og Mikkel.

Han liker det ikke men jeg nevner allikevel en av stevnets viktigste aktører. Ragnar Elseth. Han arrangementssjefens far, pensjonist og hadde også i år mange timer i kulissene. Han er ansvarlig for den geniale løsningen med spotlightene. Han bygger denne hvert år. I tillegg blir han sendt mange ærend. Han henter SB1 banner, er på Biltema å kjøper strips og masse mer. I dag er han i hallen å rigger lysanlegget ned igjen å tar dette med hjem slik at ikke sønnen skal rote bort vitale dele til neste StreetFotball stevne:)

De første deltagerne kom allerede 09.15. Det var en fin gjeng fra Herøya. Mange hadde visstnok vært meget spente. Lite ante deltagerne om hva dette var.
Stevnet startet presis kl 10. Øystein ønsket velkommen og gikk gjennom reglene. Som vi forøvrig gjorde føre hver klasse.
Vi hadde en representant fra TFK på plass og jeg vet han likte det han så. Og det er bra da et godt samarbeide med kretsen er viktig for den videre jobben med å gjøre StreetFotballen kjent.
Oddspillerne Morten Fevang og Fredrik Gulsvik var på besøk fra 12 til 14. De hadde et trikseshow. Dette vant Fevang. Populært. Neste år spiller de?
Etter dette showet hadde vi en MEGET flott oppvisning av Tobias Busæt fra Oslo, Anders Solum fra Arendal og 10 år gamle Markus Kaasa. Disse gjør ting med ballen som er helt utrolige. MX-sport ga bort EM ballen 2008 verdi kr 1000 til den beste i denne oppvisningen. Ballen gikk til Markus.

SiljanIL sin hovedsponsor Sparebank1 Telemark ved Øystein overrakte en sjekk på kr 2000 til SiljanFotball. Kjærkommene penger som øremerkes et ennå bedre stevne neste år.

Stevnet ble avsluttet med en flott åpenklasse hvor Notoddens Eirik Midtgarden vant. Eirik er jo "veteran" i StreetFotball. Han annonserte allerede i går at han forsvarer tittelen i 2009!
Men se på denne videoen. Se hvordan Eirik scorer. Med en lynrask tofotsfinte. Og det gjorde han flere ganger. Se opp for denne neste år!

Det var ingen forsinkelser og stevnet ble avsluttet kl 18.

Husk sende bilder og video fra stevnet til post@siljanfotball.no.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var ikke lange turen jeg var innom hallen, men det så ut som om både unge og gamle hadde det veldig gøy! Tettet atmosfære i "ballbingen" med spente spillere, god speaker og mange tilskuere... - det minner meg om da jeg var liten håpefull bryter. Veldig nervøs før kampen, men straks klokka gikk var det kun fokus på motstanderen i ringen. Dette er flott tiltak - og lykke til i fremtiden.