13. januar 2008

Norgescup i Kollen!

Denne helga har det vært norgescup i hopp og kombinert i Holmenkollen, og naturlig nok har det vært endel vekslende forhold. Den eneste værtypa som faktisk ikke var tilstede var tåke!

Fredag starta det hele med trening og kongeforhold! Det var faktisk ikke ei sky på himmelen, og påtross av noe vekslende vind var det ingen problemer. Dessverre slo værmeldinga for lørdagen til og det tette, våte og kalde snøværet blåste sideveis med en altforhøy målt sekundmeter.
Jentehopperne ble kjørt ut fra høyeste avsats og lengstehoppet ble "hele" 80 meter.. i en k-115. Da fant juryen på en eller annen måte ut å flytte ned bommen 5 avsatser. Vel.. vi fikk en fin miks av lav fart, mye snø, lugging og en ganske kjip sidevind. Tror lengstehoppet ble hele 74 meter, mens det korteste ble 33 meter (!)før rennet tilslutt ble stoppa.

Søndag derimot var forholda igjen perfekte. Skjeldent har alt vært så jevnt og rettferdig i kollen og det var til og med en del sol! Akseli Kokkonen (som søker om norsk statsborgerskap) vant rennet og flere juniorer viste seg fram i storbakken. Det er et veldig bra nivå på de som ligger rett bak de beste om dagen og det var flere hopp ned mot 120 meter.
Om egen innstats kan jeg vel si at jeg har litt igjen, og at jeg fortsatt bare driver med hopp pågrunn av formen. Kan desverre ikke trene som jeg vil og lette joggeturer og bevegelighetstrening er fasit foreløpig.

hilsen
Ole Johan S. Kittilsen




4 kommentarer:

Anonym sa...

om formen ikke er der nå så går det bare en vei. Bedre og bedre... vil jeg tro.Stå på. Forøvrig stå staves det ikke skjelden, men sjelden he he

Anonym sa...

Nottert Rolf!

Anonym sa...

95,5 m og 98,5. 146,6 p. pl 34 i seniorklassen. nesten 100 m. Sååå dårlig var det da ikke. Blant spesialhoppere.

Anonym sa...

..hehe! burde klart godt over 100 med et "normalt" hopp i siste!