9. november 2007

Tysk nettside om Siljan og hopp


Litt artig. Søkte i morres på "grorudbakken" i Google. Og da kom jeg hit. En fantastisk innholdsrik side om hoppsporten. Gå hit og les faktaopplysninger om våre hoppanlegg. Til og med link til Siljanil.no.

Du finner også omtale om Rugtvedt. Med SiljanIL sin logo og nettadresse:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

dæv... døtte. Hva de klarer å få med på nettet. Husker jeg for noen år siden svarte på en epost fra Tyskland tror jeg (riktignok skrev jeg på engelsk)og skrev litt om bakkene. Personen som ses på toppen som setter en liten 4 åring på bommen i K 20 er meg he he. Det gikk veldig bra med Kjetil. Den eneste bakken jeg ikke kjenner igjen er den ca K 50 hvor Siljanlogo er over. Den tar jeg ikke i farten, men den er ikke i Siljan. Veldig artig innslag var dette. !!!

Anonym sa...

Med fare for å bli beskyldt for å være Pr kåt var det artig å registrere Siljanrekrutter på hoppbakkebildene til Heddal IL og til Flatdal IL(Bakkene er i Svartdal). Bildene er tatt for noen år siden og viser Kjetil Staulen, Sindre Aasheim og Christian Wierød.Dete finnes under Norske hoppbakker(Skijumps) på den glimrende siden Even fant

Anonym sa...

SiljanHopp, om jeg får si det, er vel nå den største hoppgruppa i mils omkrets. Og jeg er sikker på at den vil vokse. Med kunstsnø og heis i Rugtvedt.

Flere anlegg en Rugtvedt er vel vanskelig å vedlikeholde med dagens antall medlemmer og snøfattige vintre.

Info ut til nærområdet med hva man driver med er viktig. Det pirrer nyskjerrigheten hos enkelte som kanskje får lyst til å prøve. Og også på infosiden er SiljanHopp flinke.
Sjøl har jeg lært LITT om hoppsport etter å ha skrevet litt om det. Og jeg innrømmer å ha blitt facinert.
Både over anleggene som er bygget og ikke minst at noen tør hoppe ut disse bakkene...........