26. november 2007

Hvorfor vi må betale

SiljanFotball har FELLESUTGIFTER. Det er vedlikehold av baner, leie av Siljanhallen, strøm Fagerlund, dommerutgifter, trenerkurs, kjøp av idrettmatriell som baller, mål osv. Lagenes overskudd går til å dekke disse utgiftene. Med flere.
Dette skriver jeg fordi jeg for tiden har fått endel spørsmål fra OldBoys om treningsavgift og hvorfor OldBoys må betale mer enn lagets faktiske kostnader. Under kan du se hva enkelte av lagene bidro med i 2007:

A-laget kostet i år oppmelding kr 5200. A-laget bidro med ca 25 000 i treningsavgift og 5000 i kiosksalg. Laget gikk i pluss med ca 25 000.

J14 oppmelding kr 1850 pluss dommer utgifter 3000. Inntekter 25 000 i treningsavgift pluss 2500 i kiosk. Laget i pluss med 22 650.

GJ8 oppmelding kr 530. Inntekter treningsavgift kr 18 000 pluss 3000 i kiosk. Laget i pluss med ca 20 500.

Damelaget. Lagsforsikring kr 2500 pluss oppmelding kr 3200. Inntekt er treningsavgift ca 11000. Laget i pluss med kr 5300.

Old boys. Oppmelding kr 3200. Hallleie kr 2000. Inntekter treningsavgift kr kr 3000. Laget i MINUS med 2200 kroner.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Må vel trekke fra dommerutg på a-laget også da.. Det er uteglemt!!

Bra å bryte ned regnskap, men vi må aldri glemme å se totalbildet heller..

Even sa...

De betalte dem sjøl i 2007

Anonym sa...

Konklusjonen rundt old-boys laget bør være at de betaler til fotballgruppa det de skylder for dette året.
De skal ikke melde opp noe lag neste år,så da kan de kalle seg "trimfotball" og få de samme timene av meg.Jeg må få et navn hvor jeg sender regningen til. Dere samler inn f.eks 20,- av hver spiller hver gang. Dere er da ikke under Idrettslaget, så dere må betale 150,- kr timen,som f.eks. motorcross og bedriftslag.Er hallen full,skal Idrettslagets grupper prioriteres timer.Dette er ikke noe problem,da dere trener så sent på kvelden.

Anonym sa...

A laget betalte som Even skriver dommer regningene selv. De finansierte også ett helt nytt draktsett selv basert på sponsorer . Det var penger igjen til treningsdress også med reklame for kun kr 200 pr pers. Nye baller og utstyr blei også betalt av sponsormidler . At A -laget er en stor utgiftspost er en myte . Neste år skal klubben betale dommerregningen med " overskuddet" fra i år ellers tipper jeg Brede og Co har flere sponorer( Jo det er faktisk MANGE som synes seniorfotball er artig selv i lavere divisjoner) på gang slik at det treningsleir også bør inngå i satsingen .
Men visjonen og en forankret FELLES fremtid savnes fortsatt !

King Kenny

Anonym sa...

ryktene sier at Old-boys skvises ut av fotballgruppa? Er ikke det ganske drøyt?

Anonym sa...

Dessverre en stor tabbe å medle på et oldboyslag, ja.

Ser at det bare er hos damelaget det står lagsforsikring. Hva innebærer det? Har ikke de andre laga betalt lagsforsikring? Eller er det en felles lagforsikring for de aldresbestemte laga? Har ikke peiling derfor spør jeg?

Even sa...

Kun 7er lag senior og oldboys som spiller i serien trenger trenger lagsforsikring. OldBoys spilte ikke og slapp betale betale lagsforsikring. Måtte betale påmeldingsavgifte da kretsen er lei av lag som melder seg av allt for sent. På A-lag(11er) betaler hver spiller egen lisens i steden for lagsforsikring. Alle aldersbestemte lag er forsikret så lenge spilleren er registrert i lisensregistreringen på nett. Det er det Heide som har ansvaret for at er gjort.