19. november 2007

Brede og Stian trener a-laget

A-laget hadde i kveld spillermøte. Det var stor oppslutning om møtet blant spillerne. Rundt 25 stykker i følge Stian. Brede og Stian skal dele på trenerjobben. Øystein T vil bistå innimellom.
Øyvind Skilbred fortsetter som lagleder.

A-laget starter opp "litt forsiktig" med treninger mandager fra 1930 til 21, onsdager 19 til 2030 og fredager fra 17 til 1830.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Møtet var absolutt positivt med tanke på Siljan Fotballs vidreutvikling og tilbud av ett spennende juniorlag til A lag. En ung gjeng som også er ydmyke og så positive at noen gamle travere også tar en ny sesong . At Stian kommer inn i trenerteamet ser jeg på som veldig positivt da han kjenner de fleste av gutta fra før godt og har mer faglig tyngde enn Brede p.t med c kurs og erfaring fra trenerrollen .Håper styret også fortsetter en positiv trend (dommerutgifter ) hva tilskudd og økonomisk støtte angår nå som de ser at disse gutta (unge som gamle seniorer)er gode forbilder for andre yngre ungdommer med fotball " på maten" i bygda , og de er det garantert mange av .Disse blir også 18-19 år om litt og trenger ett sportslig og sosialt tilbud i en alder der fallgruvene er mange .
Ser i teksten at Even nevner jeg er med i teamet .Det er IKKE avtalt og jeg er heller ikke forespurt om det i år.
Jeg var en slags konsulent for Brede i fjor , men nå er jo Stian med i teamet og apparatet er betydelig styrket faglig allerede slik at min rolle nok kun blir som innbytter ;-)hvis jeg fortsetter .
Trenergjeringen frister litt igjen og flere klubber har vært på tråden , men det betyr null og niks for Siljan Fotball for de ser "hur sterke hur helst" ut neste sesong uansett .
Bra jobba og lykke til 2008 .

Øystein T

Anonym sa...

Hæ - to likestilte trenere!!
Har hørt at et annet lag har prøvd det før.......