11. november 2007

En lang sesong er over for J14

Sesongen er omsider ferdig for J14 Etter at siste kampen ble spilt i slutten av oktober, kan J14 se tilbake på en begivenhetsrik og velspilt sesong. Vi har spilt både i 7'er og 11'er-serien, og alle jentene har fått prøve seg på begge lag. Det er nok likevel ikke tvil om at det er mest gøy å spille 11'er fotball!

Vi har hatt mange "hengekamper" også denne høsten, og 20. oktober spilte vi hjemme mot Åmdal/Tokke. Dette laget ligger på femteplass i serien, og vi hadde derfor forhåpninger om å ta hjem seieren. Og det gjorde vi! Det tok imidlertid lang tid før vi fikk begynt, fordi dommeren aldri møtte opp. Det medførte mange telefoner rundt i Siljan, og til kretsens dommere. Det hele endte med at Rune Enggrav dømte første omgang, og så kom en dommer fra kretsen for å dømme siste omgang. Det ble ikke noen optimal opplading, men Siljanjentene tok føringen tidlig i kampen. Vi hadde flere sjanser, men fikk ikke uttelling på disse. Vi gikk imidlertid til pause med ettmåls ledelse etter scoring av Charlotte Holtan på straffe.I andre omgang løsnet det virkelig for Siljan, og kampen endte 6-0, etter scoringer av Ann Susann Aadalen, Stine Rønningen, Kristina Espeseth, Silje Svennunngsen og Silje Jenssen. Dagens innsatspris gikk til Åshild Gurholt og Anita Holtsdalen.

Siste kampen for sesongen var mot samme lag, på bortebane. Og det vil si ca tre timers kjøring til Åmdalsverk... Lørdag morgen dro vi av sted, i et grått og ruskete høstvær. Vegen er smal og svingete, noe som resulterte i bilsyke for noen - ingen optimal oppladning til denne kampen heller! Det skulle vise seg å blie ne mye mer jevnspilt kamp enn da vi møtte Åmdal/Tokke på hjemmebane, og det virket som om den lange kjøreturen hang i. Det ble ingen stor kamp, og den endte uavgjort 1-1, etter scoring av Silje Jenssen i 2. omgang. Den samme Silje hadde muligheten noen minutter seinere til å avansere til 2-1, da hun kom alene med keeper, men dessverre ble det ingen uttelling på denne sjansen. Dagens innsatspris gikk til vår keeper, Elise Lykseth, som i det siste minuttet hadde to kanonredninger. Først på et skudd som så ut til å smyge seg under tverrliggeren, men som Elise fikk bokset ut. Ballen havnet i beina på en Åmdal/Tokke-spiller som smalt til mot venstre hjørne, men skuddet reddet Elise på en utrolig måte.

Da gjenstår det for meg å takke jentene for en morsom sesong - dere er alle tiders jenter å være sammen med! Vi avslutter året med en pizzakveld, og vi gleder oss til neste sesong -