24. november 2007

Skal vi ha Siljansprint til vinteren ?

Spørsmålet stilles og vi ber om hjelp i Skigruppa.
Egentlig sikkert ikke noe problem i det hele tatt .Dette da Sprinten er en flott tradisjon og barna storkoser seg og vi har en flott avslutning på våren. Problemet nå er at vi som har arrangert dette før har større unger som er særdeles aktive utover bygda og trening og oppfølging av dette tar tiden.Derfor har vi problemer med å sette av tid til 4 kvelder(faktisk).
Ber om at noen av foreldrene til de 100 barna som var med i fjor tar kontakt med en av oss i Skigruppa. "Opplæring" Instruksjon i godt innarbeidet rutine skal vi gi i forkant. En kveld i hallen på en time så er det lært.
Vi trenger en til å ta imot påmeldinger, en til å dele ut startnr(kanskje 3 her første gang). Vi trenger en til å starte dem .En til å skrive startnr på de som kommer inn og en til å skrive tiden på de som kommer inn. To personer ute i løypa som styrer de minste i hvor de skal snu.Forskjellinge løypelengder.
En som regner ut tidene og setter opp resultatliste på nettet ?
Løypepreparering ordner Styret med sammen med løypekjører i forkant.
To til 3 stk i en kiosk med vafler og saft.
Håper noen tar kontakt da det ellers vil være et problem.Kanskje vi i såfall kan tenke nytt ? Sprint på helgene(ikke lysløype) i Opdalen ? Kanskje løype med fakler i Opdalen ? Mange muligheter. Mange interesserte også der oppe. De har og et flott lokale.
Skigruppas styre er egentlig ikke veldig stort. Meget få egentlig .

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi MÅ ha en Siljansprint.Dette er en skiaktivitet som veldig mange har gode minner om.
Det skal også våre unger få oppleve. Som du sier Rolf, er dere ikke mange i skigruppa,så vi må hjelpe dere. Vi skal ta en ringe runde sammen, hvis det ikke melder seg nok folk.

Anonym sa...

Tenkl gjerne nytt. Ønsker driftige sjeler i Opdalen arrangere sprinten så er det bare å flytte den.

Anonym sa...

Hva med å arrangere 2 renn ved hallen og 2 renn på jordene i Opdalen - fristil!!!! Det tror jeg hadde blitt knallbra...