2. november 2007

Flott inspirasjon på "take off " hopp i hallen


I kveld var kvelden med samling av hoppere i Grenland(Siljan, Ørn og Pors)Vi var i Siljanhallen. Etter en kort presentasjon av Frode Håre fra leder Skigruppa Siljan ble det vist film fra de beste i verden.Litt spektakulært filmet .

Håre tok så en times trening med hopperne i hallen . Håre var aktiv elitehopper og er i dag trener 50 % damelandslaget og 50% for Vikersund flyers. Han er og "gamletreneren" til ikke ukjente Anders Jackobsen.Frode trente ham fra guttedagene og frem til han "suset " inn på landslaget etter en audition i fjor.Frode selv har hoppet 192,5 i Vikersund og la opp i 2002.
Han kjørte en flott teknisk økt med spenst trening for hopperene.
Mens han gjorde dette, med hjelp av Ole Johan så kjørte Rolf en sekvens på power point fra NSF for foreldrene. Dette ble så snakket endel om.Rekruttering,storsamlinger, bakker,glede osv.Siste årene har elitehoppere og landslag og rekrutter reist på felles samling på sommerne.Dette er noe som kan være aktuellt.

Da Frode var ferdig kjørte han video fra Anders Jacobsen og Anette Sagen sin sats og hopp til god nytteverdi for oss.Noe er det stadig å snappe opp. Fint å få høre det om "hel fot(som ikke nødvendigvis kan være 50/50 på alle sine føtter(he he den skjønte ikke alle).Vinkel skuldre i forhold til ankel var og fint å få sett og bli fortalt. Tiden gikk fort og de yngste ble slitne.Vi voksne kunne nok ha sittet til langt ut på natten.
Som avslutning fikk hopperne en bag fra Nesquik, sjokolademelk, En flott Buff (med landslaget avbildet)og en kopp.
Som takk for inspirasjonen fikk Frode Håre med følge to bøker med seg fra oss.
Den ene var en helt ny bok om hoppsporten gjennom 200 år(kommer ut i disse dager) og han fikk selvfølgelig boka med Siljanbilder.
Vi var ferdige kl 2030.
Et flott arr som denne dagen gikk på ca 12 steder over hele Østlandet.
Vi håper å stille med mange hoppere fra Grenland og Siljan til vinteren i massemønstringenVikersund hoppfestival.

IMG_1099.JPG
gruppebilde%20alene.JPG

hopp.JPG

instr.JPG

2 kommentarer:

Anonym sa...

Moro å se fra hoppavdelingen. dette er sikkert veldig nyttig for rekrtutteringen

Rolf sa...

Takk til Even.Nå har jeg utviklet meg noe mer ad nedlasting av filer. he he he