7. november 2007

Hopptreff finalen Søntvedtkollen 1981


Mars 1981 hadde Siljan IL det største arangementet vi noen sinne har hatt. Hoppere fra hele Norge deltok i Kretskonkurransen. Vi hadde Arne Scheie på tribunen med "Sportsrunden" som det het den gang på TV.Bankett på lørdags kveld i gymsal kommunehus.Vi hadde leiebiler til løpere og gjester fra NSF. Hele Siljan IL var med på arrangementet.





Rennleder var Kjell Ebbesberg,Rennsekretær Jan Erik Forsberg,Bakkesjef stor bakke Torbjørn Plassen,liten bakke Rolf Jacobsen,hoppsjef stor bakke Arne Aadalen,hoppsjef liten bakke Ole P Kiste,Ordenssjef Lars Gravanes,Utregningssjef Oddvar Farmen, speaker Eilef Staulen.
I tillleg til disse var det kioskdrift ved damegruppe(selvfølgelig),parkeringsvakter, bakkemannskap, sjåfører mm. Stor organisasjon.
Petter Ebbesberg og Kay Bentsen var med fra Telemark.Den gang var det meget stor og hard konkurranse for å være med på finalelaget.Finalen var for 12 ,til 15 år.160 hoppere deltok lørdag og søndag.

Viser til noen bilder av programmet og litt avisklipp. Tenkte med dette å følge opp Evens flotte reportasje fra bakken som nå er i ferd med å gro igjen.

side2program.JPG
HovedprogramHopptreff.JPG
avisomtaleHopptreff.JPG

1 kommentar:

Anonym sa...

26 år siden allerede. Skjønner det må ha vært litt av en jobb å arrangere. Det var et flott hoppanlegg.Tviler forresten på at man hadde fått noen til å tråkke bakken i dag he he. Kjempebra lesestoff.